Adventní kalendář 15. den – H.S.H Vysočina Cup

od | 15. 12. 2016 | Soutěž

Pět minut u snídaně? Deset minut u oběda? Nebo snad 6 hodin v průběhu celého dne? I tak by se dalo charakterizovat vaše hledání správné mapy. Před námi je posledních 10 kol, které by měly rozhodnout o vítězích soutěže. Necelá padesátka soutěžících stále drží bezchybné skóre. A my jsme usoudili, že bychom do dnešní soutěže rádi namotivovali i Vás ostatní, takže vyhlašujeme další jednokolovou bonusovou soutěž! Dnes si zároveň připomeneme další sponzorské závody H.S.H Vysočina Cup pořádané OOB SK Chrast!


H.S.H Vysočina Cup, 13. – 16. července, Řásná

Pořadatelé z OOB SK Chrast chystají na příští rok již 24. ročník oblíbeného vysočinského závodu. Centrem dění se na čtyři dny stane oblast kolem Velkého pařezitého rybníka u obce Řásná. V lesích kousek od nejvyšší hory Českomoravské vrchoviny – Javořice (836,5 m. n. m.) – se tradičně uskuteční 3 etapy. Velká část závodního prostoru bude totožná se závody Českého poháru štafet, který se v Řásné konal v roce 2015.

botas_ukazky

Na H.S.H Vysočina Cupu samozřejmě nebude chybět ani vyhlášené Mistrovství vesmíru v pivních štafetách nebo další doprovodný program. Milovníci přírody si budou moci udělat výlet na Míchovu skálu, milovníci stojaté vody můžou přeplavat Velký pařezitý rybník či další okolní rybníky a milovníci kultury si mohou udělat výlet do nedaleké Telče, jejíž centrum je zapsáno mezi historické památky UNESCO.

4645_vyrez

Pořadatelé H.S.H Vysočina Cupu věnovali do soutěže 2x startovné + 2x kemp.


Na úvod si, jako každý den, uděláme rekapitulaci včerejška. Nejzápadnější mapa v České republice. Mapa, která vznikla v roce 1993. Mapa, která se jmenuje Loupežník. To byla včera ta správná mapa. Původně jsme Vám chtěli zakomponovat do soutěžního výřezu i obrázek Rumcajse (abychom Vás trošku zmátli), ale v takto pokročilé fázi soutěže jsme usoudili, že by to bylo moc lehké.

Dnes proběhne druhá jednokolová bonusová soutěž. A v čem bude spočívat? Vašim úkolem bude to, co každý den – napsat správný název dnešní mapy. To je naprostý základ, bez toho nemůžete vyhrát bonusovou soutěž. Druhým úkolem bude napsat do soutěžního formuláře tip, kolik lidí dnes správně odpoví. Tři správné, případně nejbližší tipy vyhrávají! V případě více stejných nejbližších tipů rozhoduje čas, kdy byl tip poslán (kdo poslal tip dřív, vyhrává). Sponzorem dnešní jednokolové bonusové soutěže je firma INOV-8:

1. cena: Běžecká ledvinka Race Elite 3,5 a Wrag 30 (modrý)

2. cena: Softflask 0.25Wrag 30 (červený)

3. cena: Kšiltovka Hot Peak 40 (červená)

Výherci budou zveřejněni na stránkách www.o-news.cz a budou kontaktováni e-mailem.

Co nás tedy dnes čeká za mapu? Doufáme, že nic jednoduchého. Stejně jako včera nabízíme 3 výřezy. Ten velký by měl pomoci určit lokalitu, ty dva menší upřesnit název mapy. Vidíte, dnes to je i s nápovědou! Tak hurá do toho:

A přikládáme také formulář, kam je potřeba odpovědět:

Odesláním odpovědi účastník souhlasí s pravidly soutěže.

Adventní kalendář O-news:

Adventní kalendář 1. den – Advanta Cup

Adventní kalendář 2. den – Grand Prix Silesia

Adventní kalendář 3. den – H.S.H Vysočina Cup

Adventní kalendář 4. den – FotoHra.cz

Adventní kalendář 5. den – Cena střední Moravy

Adventní kalendář 6. den – Pěkné prázdniny

Adventní kalendář 7. den – Rumcajsovy míle

Adventní kalendář 8. den – Velikonoce ve skalách

Adventní kalendář 9. den – Bedřichovská pětihodinovka

Adventní kalendář 10.den – MČR na klasické trati

Adventní kalendář 11. den – Sporticus

Adventní kalendář 12. den – Advanta Cup

Adventní kalendář 13. den – Grand Prix Silesia

Adventní kalendář 14. den – Cena střední Moravy

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.