Adventní kalendář 13. den – Grand Prix Silesia

od | 13. 12. 2016 | Soutěž

Právě dnes vstupujeme do druhé půlky soutěže! Po jedenácti kolech nám zůstalo “jen” 60 bezchybných soutěžících. Do dnešního dne odeslalo hlas již 290 různých soutěžících. Držte si klobouky, dnes to bude jízda! Jedním ze sponzorů našeho Adventního kalendáře je Grand Prix Silesia 2017.


Grand Prix Silesia, 13. – 16. července 2017, Černá Voda

obo

Krásná příroda Rychlebských hor, množství zatopených lomů vhodných ke koupání, velké množství single tracků v podobě Rychlebských stezek a především mapově náročné terény. To vše nabízí pořadatelé z OB Opava na Grand Prix Silesia 2017! Příští rok se centrum závodu přesune z Vidnavy přímo do srdce Rychlebských stezek – Černé Vody k penzionu Radost. Závodníky čekají ve čtyřech dnech čtyři etapy.

kaltenstejn

Tři ze čtyř etap budou v terénech letošního mistrovství Evropy. Poběží se na mapách z finále krátké trati a štafet. Zbývající etapa bude v lesích na sever od Černé Vody, tj. v oblasti Venušiných misek. A jaké bude složení etap? Pořadatelé chystají jeden sprint, jehož zvláštností bude absence kódů kontrol. Dále se poběží jedna krátká trať a dvě zkrácené tratě. OB Opava má pro oddíly, které se přihlásí v počtu 30 a více startujících speciální nabídku, stačí se ozvat na mail Mirka Hadače (hadac(at)nord-service.cz), vedoucího OB Opava!

venusiny_misky

Pořadatelé Grand Prix Silesia věnovali do soutěže 2x startovné.


Včerejší propletenec cest nám zase jednou snížil počet těch, kteří nám zaslali správnou odpověď. Oproti předchozímu dni asi o polovinu. A kde že se nacházel ten motokros? Nacházel se hned na dvou bajkových mapách. Do pivního světa nás zavedly mapy Ryzí z hor a Klasicky vařená. Někteří z vás bojovali s kvalitou mapy na mapovém serveru. Souhlasíme, že to od nás nebylo hezké dávat do soutěže mapy s takto špatnou kvalitou na mapovém serveru, a proto s tím budeme i do budoucna pokračovat. Tedy alespoň v některých kolech. Nicméně stále platí to, co je uvedeno v pravidlech, tj. že se v soutěži objevují pouze mapy z mapového archivu (všechny, které tam jsou registrované). A i ty, které jsou na archivu v horší kvalitě, jsou zpravidla k dohledání na webech závodů, jako třeba včerejší mapa.

Také ve 13. kole jsme zvolili variantu pouze jednoho výřezu. Dnešní mapa je věnovaná všem nenasytným hledačům! Hledejte, odpovídejte:

mapa_den_13c

Formulář na odpovědi:

Odesláním odpovědi účastník souhlasí s pravidly soutěže.

Adventní kalendář O-news:

Adventní kalendář 1. den – Advanta Cup

Adventní kalendář 2. den – Grand Prix Silesia

Adventní kalendář 3. den – H.S.H Vysočina Cup

Adventní kalendář 4. den – FotoHra.cz

Adventní kalendář 5. den – Cena střední Moravy

Adventní kalendář 6. den – Pěkné prázdniny

Adventní kalendář 7. den – Rumcajsovy míle

Adventní kalendář 8. den – Velikonoce ve skalách

Adventní kalendář 9. den – Bedřichovská pětihodinovka

Adventní kalendář 10.den – MČR na klasické trati

Adventní kalendář 11. den – Sporticus

Adventní kalendář 12. den – Advanta Cup

 

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.