Adventní kalendář 1. den – Advanta Cup

od | 1. 12. 2016 | Soutěž

A je to tady! Všichni jste se dočkali. Je 1. prosince, a tak je tu první kolo naší vánoční soutěže o hodnotné ceny. Sponzorem dnešního dne je Advanta Cup 2017 pořádaný KOB Dobruška.


Advanta Cup, 4. – 6. srpna 2017, Bučnice 

Pořadatelé z KOB Dobruška pod vedením Tomáše Leštinského připravují pravidelně Advanta Cup v nádherných terénech. Za poslední léta jste si na Advantě mohli zaběhnout podzemní sprint v pevnosti Bouda, nádherný sprint ve skalním městě v Adršpachu nebo jste se mohli vydat na vrcholy Orlických hor. A co Vás čeká příští léto? Advanta se opět vrátí do parádních terénů v okolí Teplic nad Metují. Centrum závodu v místní části Bučnice nabídne skvělé zázemí pro 3 etapy na mapách z MČR KT 2014. Poběží se v prostorech map Lada a Borek, které budou (pro lepší čitelnost) zvětšeny do měřítka 1:5 000. Pro žíznivé budou navíc nachystány pivní štafety a pivní rogaining. Web závodu bude v provozu již brzy!

advanta

Pořadatelé Advanta Cupu věnovali do soutěže 2x startovné + 2x camp.


První kolo zahájíme zlehka. Na dnešní ukázce najdete celou mapu ze závodu. A těm z vás, kteří hned nepřeskočili na mapovou ukázku a odpovědní formulář ještě prozradíme, že se na ní běželo jedno z českých mistrovství, a to v roce 201X, kde X ={0,1,2,3,4,5,6}. Na mapě je zobrazena trať hlavní mužské kategorie. A protože jsme fakt hodně hodní, také prozradíme, že název mapy je ve formátu “první slovo pomlčka druhé slovo”. Už víte? Nebo víte alespoň oblast? Tak si mapu dohledejte na mapovém archivu! Na závěr vám pro jistotu správné odpovědi prozradíme, že mapa je v měřítku 1:15000 a ekvidistanci má 5 metrů.

Mapa pro soutěžní den č. 1:

mapa_den_01

Pokud máte jasno, níže je formulář pro vaše odpovědi:

Odesláním odpovědi účastník souhlasí s pravidly soutěže.

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.