Adventní kalendář 12. den – Advanta Cup

od | 12. 12. 2016 | Soutěž

Dvanáctý prosinec uzavírá první půlku našeho Adventního kalendáře. To pro nás znamená zařadit vyšší rychlostní stupeň a ubrat počet výřezů mapy, abychom postupně vyselektovali výherce soutěže. Dnes si připomeneme jednoho ze sponzorů Adventního kalendáře: Advanta Cup 2017


Advanta Cup, 4. – 6. srpna 2017, Bučnice 

Pořadatelé z KOB Dobruška pod vedením Tomáše Leštinského připravují pravidelně Advanta Cup v nádherných terénech. Za poslední léta jste si na Advantě mohli zaběhnout podzemní sprint v pevnosti Bouda, nádherný sprint ve skalním městě v Adršpachu nebo jste se mohli vydat na vrcholy Orlických hor. A co Vás čeká příští léto? Advanta se opět vrátí do parádních terénů v okolí Teplic nad Metují. Centrum závodu v místní části Bučnice nabídne skvělé zázemí pro 3 etapy na mapách z MČR KT 2014. Poběží se v prostorech map Lada a Borek, které budou (pro lepší čitelnost) zvětšeny do měřítka 1:5 000. Pro žíznivé budou navíc nachystány pivní štafety a pivní rogaining. Web závodu bude v provozu již brzy!

advanta

Pořadatelé Advanta Cupu věnovali do soutěže 2x startovné + 2x camp.


Ano, Advanta Cup jsme vytáhli tak trošku provokativně po včerejší otázce. S mapou jsme si sice včera trošku pohráli, a tak na výřezech zůstalo pouze podzemí, ale naprosto jednoznačně se jednalo o mapu Alarm! (i s vykřičníkem). Pro ilustraci zážitku přinášíme fotogalerii ze závodu v pevnosti Bouda.

Dnes si dáme bajkovou premiéru. Čímž pádem chceme slyšet (spíš číst) odpovědi, které mají na mapovém portálu v kolonce “disciplína” příznak “MTBO”. A zároveň vám prozradíme, že uznáváme dvě různé odpovědi. To bylo nápověd až nad hlavu, takže zde je mapa:

mapa_den_12_vyrez

A zde je prostor pro Vaše odpovědi:

Odesláním odpovědi účastník souhlasí s pravidly soutěže.

Adventní kalendář O-news:

Adventní kalendář 1. den – Advanta Cup

Adventní kalendář 2. den – Grand Prix Silesia

Adventní kalendář 3. den – H.S.H Vysočina Cup

Adventní kalendář 4. den – FotoHra.cz

Adventní kalendář 5. den – Cena střední Moravy

Adventní kalendář 6. den – Pěkné prázdniny

Adventní kalendář 7. den – Rumcajsovy míle

Adventní kalendář 8. den – Velikonoce ve skalách

Adventní kalendář 9. den – Bedřichovská pětihodinovka

Adventní kalendář 10.den – MČR na klasické trati

Adventní kalendář 11. den – Sporticus

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.