Adventní kalendář 14. den – Cena střední Moravy

od | 14. 12. 2016 | Soutěž

Včera přišla další náročná mapa. Tedy její náročnost výrazně zvyšoval fakt, že na mapovém portálu ČSOS je v rozlišení 204×139 pixelů. Ale více než 80 z vás ta skutečnost vůbec nerozhodila. V boji o TOP5 je ale stále plno lidí, tak nám nezbývá nic jiného, než opět trošku přidat na obtížnosti. I dnes si připonemene jednoho ze sponzorů soutěže, Cenu střední Moravy 2017


Cena střední Moravy, 30. 6 – 2. 7. 2017, Šebetov

zb_csmSeriál prázdninových vícedenních závodů každoročně rozjíždí Cena střední Moravy. V roce 2017 budou závody pod pořadatelskou taktovkou KOB Konice. Cena střední Moravy nabídne klasický formát třídenních závodů. Závod slibuje pěkné mapy zmapované renomovanými českými mapaři. Shromaždištěm páteční krátké trati bude koupaliště v obci Borotín. Terén byl poprvé použit letos na ŽB-Morava (krátká trať). Prostoru dominuje rychlý borovicový les s množstvím různých skalek a kamenů. Terén tak nabízí prostor pro velmi rychlý běh a velmi složité dohledávky.

logo_konborotin_10_vyrez

Na víkend se závod přesune do Šebetova. Na mapách z ŽB-Morava (klasická trať) proběhnou další dvě etapy. Sobotní klasika nabídne kopcovitý a porostově pestrý terén. V neděli pak čeká na závodníky hendikepově startovaná zkrácená trať. Přijeďte si užít víkend v pohodové rodinné atmosféře. Jako bonus uslyšíte originální komentář spíkra a pestrý hudební doprovod. Nebude chybět ani pořadatelský bufet s  oblíbenými krajovými specialitami.

pod-karlovem_10

Pořadatelé Ceny střední Moravy věnovali do soutěže 2x startovné + 2x kemp.


Jak že se jmenovala ta správná mapička? No přece Pozor jez! Poprvé (a asi i naposledy) byla použita v roce 2009 na Piškot kapu. Na stejných stránkách také naleznete celou fotogalerii ze závodu! Je pravda, že členové jednoho nejmenovaného východočeského klubu měli dnes jistou výhodu, ale tu bude mít zas zítra někdo jiný. A pozítří zas někdo úplně jiný…

Rozebírání postupů ze závodu.

Středa čtrnáctého prosince nám nabídne pro změnu něco minimalistického. Tedy alespoň budete mít ten pocit. Abychom to trošku zjednodušili, tak jsme nabídli hned tři výřezy! Dnes Vám už jen poradíme, že mapa je orientovaná na sever.

 

Už máte jasno? Tak to je čas odpovídat!

Odesláním odpovědi účastník souhlasí s pravidly soutěže.

Adventní kalendář O-news:

Adventní kalendář 1. den – Advanta Cup

Adventní kalendář 2. den – Grand Prix Silesia

Adventní kalendář 3. den – H.S.H Vysočina Cup

Adventní kalendář 4. den – FotoHra.cz

Adventní kalendář 5. den – Cena střední Moravy

Adventní kalendář 6. den – Pěkné prázdniny

Adventní kalendář 7. den – Rumcajsovy míle

Adventní kalendář 8. den – Velikonoce ve skalách

Adventní kalendář 9. den – Bedřichovská pětihodinovka

Adventní kalendář 10.den – MČR na klasické trati

Adventní kalendář 11. den – Sporticus

Adventní kalendář 12. den – Advanta Cup

Adventní kalendář 13. den – Grand Prix Silesia

 

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.