Jaké byly nejčtenější články na O-News.cz v roce 2023?

od | 25. 1. 2024 | Další, Fenomén, OB v ČR, Orientační běh

Druhá polovina roku 2023 byla opět nabitá články na orienťáckém zpravodajském portálu O-News.cz. Jaké články byly nejčtejší? Pojďte se podívat!

1. Soutěžní novinky 2024: Hostování v juniorech a dospělých či víc postupujících do finále A

Listopadový článek se dostal na samotný vrchol čtenosti druhého pololetí roku 2023 a pyšní se jako jediný více než třemi tisíci zobrazení. Orienťáckých novinek nás čeká v roce 2024 opravdu hodně a trocha debaty nad tím, co je správné a co ne, určitě nikdy neuškodí. Zmínit můžeme např. nově zavedené hostování v juniorech a dospělých. Víte třeba, za jaký klub bude nově běhat bývalý reprezentant Pavel Kubát? To si počkejte na náš březnový článek!

Štafetové závody mají svou jedinečnou atmosféru. Jak je ovlivní hostování? (Foto: Petr Kadeřávek)

2. Orienťácký jídelníček – díl 3: Krémové těstoviny s kotlem bílkovin

Co jiného taky jíst před závody než “těstoviny s kotlem bílkovin”. Jsme rádi, že náš loňský jídelníčkový speciál od nutriční terepeutky a orienťačky Šárky Knížkové (@nutrie_v_behu) měl úspěch a kdo ví, možná si ještě na O-News trochu zavaříme.

3. Orienťácký jídelníček – díl 4: Salát s červenou řepou a balkánem

“Léto je tu, a tak lehká a zdravá jídla mají pré. Platí to i o salátu?” Salátová sezóna nás sice teprve čeká, ale je dobré být připraven, tenhle recept řadě z vás během léta udělal v chuťových pohárcích prostě ráj, tak si ho nezapomeňte uložit, určitě se někdy bude ještě hodit.

4. Adventní kalendář ’23: 1. den – Kwak Czech O-Tour

Letošní Adventní kalendář byl prostě pecka a jsme rádi, že se povedlo vzbudit zájem i u těch, kteří s námi třeba v minulých letech nesoutěžili. Nestihli jste všechny úkoly? Nevadí, na zadání našich šifer se můžete podívat i zpětně a třeba vám ukážou zase trochu jinou stránku orienťáku.

5. Prostě PéPéčka

Honza Kmínek z OK Doksy to s perem [čti klávesnicí] rozhodně umí a jeho příběh plný písmen P z Pěkných prázdnin pobavil nejen nás, ale také více než 860 čtenářů. Tohle byl rozhodně černý kůň minulého pololetí. Více takových článků plných lidské tvořivosti! Chtěli byste na O-News.cz také něco zveřejnit? Napište nám na redakce@o-news.cz.

6. Revoluce ve sprintech: Čelenky vítězí, budoucnost jsou kšiltovky

Není nad trochu pořádné věděcké práce v naší zpravodajské redakci. Už nadpis článku “Revoluce ve sprintech: Čelenky vítězí, budoucnost jsou kšiltovky” budil trochu bulvární dojem a právem byl zařazen do naší rubriky Hustník. Sranda k našemu milovanému orienťáku prostě patří… a uvidíme za pár let, třeba bez kšiltovky fakt zlato ze sprintu vyběhnout nepůjde.

7. 30 let od prvního titulu juniorského mistra světa pro Českou republiku

Skvělé výkony Lucky Dittrichové a Kuby Chaloupského na JMS 2023 v Rumunsku oživily také vzpomínky na historicky první titul juniorského mistra světa pro Českou republiku, který před 30 lety a 7 měsíci, získal v italském Casterlottu Vašek Zakouřil.

8. MČR štafet: Kde se rozhodovalo?

Na O-News.cz analýzy z vrcholných závodů nemůžou chybět. V druhé polovině roku 2023 byla nejúspěšnější ta z MČR štafet. Kde se rozhodovalo? Pojďte si připomenout průběh největšího českého štafetového závodu roku.

9. Sloupek reprezentanta: Jakub Chaloupský

Dvojnásobný juniorský mistr světa a vycházející hvězda dospělé reprezentace. Pátky se na O-News nesou v rytmu sloupků reprezentanta, Jakub Chaloupský se tom zářijovém rozepsal nejen o tom, jak se prosadit mezi světovou špičku.

10. 8. ročník Adventního kalendáře již zítra

Top desítku nejčtenější článků druhé poloviny roku 2023 nám uzavírá pozvánka na Adventní kalendář. Tak jakou úvodní fotku nám umělá inteligence vygeneruje příště? Jedno vám slíbit můžeme – články na O-News.cz budou stále psát orienťáci orienťákům.


A jaký článek roku 2023 se nevíce líbil vám? Napište nám do komentářů nebo na redakční e-mail.

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.