Vánoční soutěž: Adventní kalendář 2017!

od | 23. 11. 2017 | Soutěž

Po loňské úspěšné adventní soutěži jsme se i letos rozhodli, že vás neochudíme o 24 kol velké Vánoční soutěže. A krom toho, že si dneska nastíníme, jak to asi tak bude letos fungovat, tak si také dáme zkušební kolo. Ale proč vlastně zkušební? Pojďme si zahrát hned naostro!

Letos jsme se rozhodli, že mírně pozměníme nejen jednotlivá kola, ale také systém vyhodnocení. Jak jistě víte, loni jsme soutěžili po celou dobu na mapovém portálu ČSOS, to bychom letos rádi změnili. Chtěli bychom, aby vás co nejvíce soutěžilo až do konce soutěže, tomu letos přizpůsobíme jak zadání jednotlivých kol, tak také systém rozdávání cen.

V závěru článku najdete formulář, do kterého napište svou registračku, email a odpovědi na soutěžní otázky. Soutěžit v tomto zkušebním kole můžete od publikování článku až do 24. 11. 2017 23:59:59. Ze všech správných odpovědí budeme losovat jednoho výherce. Budeme hrát o ledvinku Inov-8 Race Pro 3 v hodnotě 1 500 Kč, kterou nám do soutěže věnovala firma INOV-8!

Pokud chcete soutěžit a nemáte registračku ČSOS, napište mail na roman(at)o-news.cz a bude vám přidělena. Aby byly body počítány správně, je třeba používat Vaše správné registrační číslo ve všech kolech naší soutěže.

Pojďme tedy na nulté kolo, než začneme od prosince na ostro. První dvě otázky jsou dnes takovým vědomostním kvízem. Zároveň jsme vám ale připravili nápovědy, aby to nebylo hned tak těžké. Poslední tři otázky naopak budou vyžadovat trochu toho orienťáckého umu.

Otázka č. 1: Na kolikátém místě skončil Jan Šedivý v anketě ČSOS o nejlepšího o-sportovce v roce 2016?

Nejlepší orienťáci 2016: Hančíková, Bogar a Král

Otázka č. 2: Jaký je základní interval vrstevnic (v metrech) na mapách pro orientační běh podle nového mapového klíče ISOM 2017?

Seriál: Nový ISOM 2017 – 2. díl

Otázka č. 3: Kolik ze šipek na následující mapě vede nahoru?

Otázka č. 4: Kolik ze šipek na následující mapě vede dolů?

Otázka č. 5: Kolik ze šipek na následující mapě vede celých po rovině?

Klikněte na mapu pro zobrazení CELÉ soutěžní mapy!

V následujícím formuláři odpovídejte na otázky:

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.