O-News.cz O-Challenge: Týden 4

od | 6. 4. 2020 | Soutěž

Další týden jsme bez závodů, letos navíc i bez tradičních velikonočních soustředění – to znamená, že i další týden se vám pokusíme zpříjemnit nějakým tím úkolem. Minule jsme běhali čtverec. I tentokrát se budeme hýbat, protože je venku krásně a i tentokrát budeme malovat.

Týden 4: Soutěž o nejkrásnější velikonoční kraslici

Dnes jsme se trochu inspirovali StravaArt, neboli kreslením do mapy vaším výkonem, resp. stopou vašeho záznamového GPS zařízení. Jako čtverce hezký, ale je na čase dát naším fyzickým aktivitám i pořádný umělecký rozměr. A že se toho dá na kole či po svých namalovat!

Velikonoční zajíček, autor ho absolvoval na kole a jeho vytvořením najezdil 75 kilometrů. (Zdroj: https://www.strav.art)

Úkol: Vyrazte do lesa, na louku, na pole, do parku či do ulic. Ideálně však do takového místa, kde potkáte co nejméně lidí, které zajisté každý někde v okolí svého bydliště máme. A tam si zaběhněte (nebo zajeďte na kole, pokud jste nadšenec spíše do MTBO) trénink, jehož GPS záznamem nakreslíte co nejkrásnější velikonoční vajíčko. Výsledná kresba by měla mít pokud možno tvar podobný vejci, které si dále můžete dozdobit libovolnými ornamenty.

Velikost, délka naběhaných kilometrů i vizuál kraslice je čistě na vás. Fantazii se meze nekladou. Stejně tak, jestli si vajíčko nejprve předkreslíte do mapy a zaběhnete si ho jako o-trénink držení linie nebo jestli budete kreslit “na ostro” bez předlohy.

Ideálně si vezměte GPS hodinky nebo mobilní telefon s GPS záznamem a výsledek nahrajte na Stravu, Garmin Connect či jiné aplikace nebo do OCADu a nebo třeba na Mapy.cz. Obrázek nám pak zašlete nebo publikujte na sociálních sítích (viz níže).

Výsledek vaší běžecké části printscreenujte, naskenujte či vyexportujte. Nahrát ho pak můžete na některou z platforem:
1) na váš účet na Instagramu s hashtagem #onewschallenge a označte v příspěvku náš nový profil @onewscz.
2) na váš účet na Facebooku a nezapomeňte hashtag #onewschallenge a můžete označit náš FB profil @Onews.cz.
3) neholdujete sociálním sítím? Pak využijte email soutěže: o-challenge2020@seznam.cz.

Dobrovolný bonusový úkol: Nakresli a a vyfoť nám i tebou vlastnoručně ozdobené reálné velikonoční vajíčko, které bude vycházet z tvého “běžeckého” výkonu!

Tradiční velikonoční trénink v rámci soustředění si letos bohužel zaběhnout nemůžeme, tak alespoň takto virtuálně. (Zdroj: trénink ze soustředění SCM JO, 2013)

Tak veselé Velikonoce!

Toto kolo končí vyjímečně až v pondělí 13. dubna 2020 ve 23:59. Ze všech platforem vylosujeme a oceníme jednoho soutěžícího, který vyhraje dárkový balíček plný překvapení (mj. s funkčním trikem a O-News.cz buttony). V průběhu týdne nebo po skončení kola může redakce O-News.cz také ocenit originální výsledek či nejkrásnější velikonoční kraslici.

Úvodní článek a pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.