O-News.cz O-Challenge 2020

od | 14. 3. 2020 | Další, Soutěž

Koronavirus řádí a Vláda ČR udělala řadu opatření, které neumožňují pořádat závody, soustředění a další o-akce. Server O-News.cz přichází s unikátní soutěží, která bude probíhat po celou dobu nemožnosti konání jakýkoliv o-akcí. Přejme si tak, aby tato soutěž nebyla moc dlouhá.

O co jde? Každé pondělí ráno, tedy v době, kdy většinou připravujeme nebo zveřejňujeme víkendový přehled oblastních závodů, zimních lig nebo dalších soutěží, zveřejníme jednu výzvu, která souvisí s orientačním během. Může se jednat o fyzickou výzvu (proběhni se někam, zjisti něco, použij GPS, …), ale také o přípravu (postav nějakou trať, vymysli projekt, …). Vše se dá absolvovat samostatně a je to více než doporučené.

Základní pravidla a cíle soutěže:

  1. Může se zúčastnit naprosto každý bez ohledu na věk, klubovou příslušnost či zdravotní stav.
  2. Je to individuální soutěž, je zákaz jakkoliv porušovat nařízení vydaná Vládou ČR.
  3. Zadání úkolů mohou být i taková, že nebude možné zjistit, zda jste to udělali přímo vy nebo s pomocí. Vše je o vaší fair play a individuálním prožitku.
  4. Splnění úkolů bude vždy do nejbližší neděle 23:59 (tj. budete mít čas cca 7 dní).
  5. Úkoly se budou zasílat na speciální e-mailovou schránku o-challenge2020@seznam.cz
  6. Kdo se zúčastní všech výzev, bude zařazen do slosování o ceny.
  7. Pořadatelé mohou také ocenit soutěžící i průběžně, pokud zvládnout úkol vyřešit originálně. Výzva ale není primárně o cenách či vítězství.
  8. Další pravidla mohou být následně dodány. Pokud máte jakékoliv nápady, ozvěte se nám na e-mail redakce@o-news.cz.

První zadání bude zveřejněno na stránkách O-News.cz v pondělí 16. března. V této době také začne fungovat nově založený Instagram O-News.cz, jednotlivé své aktivity budete moci sdílet přes speciální hashtag zveřejněný v pondělí. Není to ale v žádném případě podmínka, ale spíše podpora soutěže.

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.