Adventní kalendář ’20: 20. den – Rumcajsovy míle

od | 20. 12. 2020 | Soutěž

Na konci listopadu jsme psali o tom, že nejen my chystáme projekt Adventní kalendář. Bavíme se o TORUS adventním kalendáři, který každý den přináší Trail-O v Temp-O simulátoru. Vy budete mít dnes příležitost si jednoduché Trail-O vyzkoušet. Sponzorem dnešního dne je závod Rumcajsovy míle pořádaný klubem Sportcentrum Jičín!


Rumcajsovy míle

Již od roku 2013 najdete pravidelně v nabídce letních závodů Rumcajsovy míle. Závod pořádaný klubem Sportcentrum Jičín každoročně nabízí kvalitní kamenité a skalnaté terény, které prověří mapovou orientaci každého závodníka. V roce 2021 se závod vydá z krkonošského podhůří do okolí Vsi sv. Kateřiny. Poslední závodní mapa prostoru je již řádně uleželá, naposledy byla zmapovaná v roce 2010. Les bude velmi rychlý, dohledávky v kamenných polích však nebudou vůbec zadarmo. Pěkné zázemí bude přímo v kempu Svatá Kateřina, který je obklopen závodním prostorem. Ten si mnozí z vás mohou pamatovat z Poháru elity z roku 2003 či 5 dnů OB 2004. Veškeré informace k závodu najdete tradičně na webu závodu.


Řešení z minulého kola:

  • Kdo má oranžové kalhoty? Dlouhý
  • Nachází se duše sedláka Krkovičky v embargovaném prostoru na MS 2021? Ano
  • Jaké z uvedených měst je nejblíže Pekelné helmě? Hranice
  • Byla v okolí sídla Mrakoděje někdy vydána orienťácká mapa? Ne, nejbližší mapa je přes 6 km daleko.
  • Co naleznete blízko rybníka, kde se ukrývá Plášť mlhy? Studánku

Tak pojďme na dnešní úkol. Vašim úkolem bude přiřadit kontrolu na mapovém výřezu ke kontrole na fotce. Celkem budou 3 fotky a na každé fotce 3 mapové výřezy. Pokud kontrola na mapovém výřezu nebude odpovídat žádnému lampionu na fotce, jako odpověď zaškrtněte možnost “Z”.


Obrázky v plné kvalitě: První obrázek, druhý obrázek, třetí obrázek

Své odpovědi pište do formuláře níže:

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.