Adventní kalendář ’18: 1. den – Svět plodů

od | 1. 12. 2018 | Soutěž

3, 2, 1, … start! A je to tady. Již potřetí jsme připravili celoprosincovou hru Adventní kalendář. Věříme, že tak jako předloni nebo loni si najdete svůj čas během předvánočního shonu a budete řešit různé hádanky, hry, kvízy a mnoho dalšího. Do přípravy soutěže se zapojilo 5 redaktorů, každý vymyslel trochu jiné zadání, a proto se budeme snažit, aby to bylo každý den úplně jiné. 


Svět Plodů – www.svetplodu.cz

Pojďme si prvně představit partnera prvního dne Adventního kalendáře. Milujete mlsání a zdravou stravu? Svět Plodů je místo pro Vás. Najdete tam zdravé a křupavé ořechy prémiové kvality, lyofilizované ovoce i sušené ovoce bez přidaného cukru a konzervantů, RAW stravu, tyčinky, přírodní dochucovadla, pasty a spoustu dalších dobrot.

Svět Plodů provozuje 2 kamenné prodejny a e-shop. Od letošního roku je také partnerem serveru O-News.cz. Čtenáři O-News.cz mohou využít akce – RAW tyčinka zdarma k nákupu na e-shopu Svět Plodů, při zadání slevového kuponu „o-news“ do poznámky k objednávce. Platnost kuponu je do 31. 12. 2018.

Svět Plodů do soutěže poskytl balíček, jehož obsahem je Plátěná taška Svět Plodů naplněná 11 tyčinkami bez přidaných cukrů, půlkilový “MYX” Sportovec a ochutnávkové balíčky ořechů Exclusive, mrazem sušeného ovoce a nejlepšího sušeného ovoce v hodnotě 650,- Kč.


Na úvod si vysvětlíme, jakým způsobem se bude letos hrát. Každá správná hra musí mít svého absolutního vítěze. Ten si bude moct vybrat ze všech cen. Absolutním vítězem se stane ten, který bude mít ze všech lidí nejvíce správných odpovědí, v případě shody rozhodne, kdo bude mít nejvíce dřívějších odpovědí. Na závěr pak budeme losovat ze všech účastníků, kteří budou mít alespoň 20 správných odpovědí! Pokud by se stalo, že nebude dostatečný počet soutěžících se 20 odpověďmi, pořadatel soutěže může toto číslo snížit. Krom toho vylosujeme i jednoho šťastlivce ze všech soutěžících, kteří budou mít alespoň jednu správnou odpověď.

Dnešní otázka bude trochu badatelského charakteru, ale spíše taková rozjezdová a snad vám nebude dělat problémy.

Soutěžní otázka: Napište číslicí umístění osoby na MČR na krátké trati v OB v roce 2018, která v Anketě O nejlepšího sportovce ČSOS 2015 skončila na 4. místě v kategorii “Orientační běh”.

Své odpovědi piště do formuláře níže:


Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.