Světová konference o rozvoji OB se uskuteční v ČR

od | 31. 5. 2018 | OB ve světě, Orientační běh

Komise pro rozvoj regionů a mládeže pořádá v součinnosti s Českým svazem orientačních sportů konferenci o rozvoji OB. Cílem je poskytnout platformu, kde lidé s různými zkušenostmi a odlišných regionů si navzájem budou vyměňovat inspirace a postupy.

Konference se pořádá v průběhu Světového poháru v Praze, celé dějství se odehraje v pátek 5. října v hotelu Pyramida, kde je centrum celého Světového poháru i Kongresu IOF. Konference je určena všem, kdo kdo má zájem o rozvoj regionálního a mládežnického orientačního běhu. Účast mladých lidí, kteří mají zájem o rozvoj orientačního běhu, je zvláště podporována. Mezi diskutovanými tématy nebude chybět problematika školního orientačního běhu a mapy pro školní orientační běh, projekt dobrovolnictví v rozvojových o-zemí, podpora rozvojových zemí a regionů, subregionální skupiny, světový den orientačního běhu, osvědčené postupy, jak lépe zpřístupnit orientační běh a mnoho dalšího.

Program konference

10:00 Registrace
10:30 Uvítání
11:00 Plenární zasedání 1
12:00 Coffee Break
12:30 Paralelní workshopy 1
14:00 Přestávka pro pozdní oběd a sledování sprintových štafet na SP
17:00 Plenární zasedání 2
18:00 Coffee Break
18:30 Paralelní workshopy 2
20:00 Konec konference

Konečný program bude zveřejněn v srpnu na webové stránce IOF. Zaregistrovat se může kdokoliv pomocí registračního formuláře, počet účastníků je omezen na 120, poplatek činí 300 Kč. Přihlášky končí v pátek 31. srpna.

 

https://orienteering.org/2nd-iof-global-development-conference/

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.