Sudety Cup vás zve do divočiny na úpatí Sněžky

od | 25. 4. 2023 | Cestování za OB, OB ve světě

Letošní ročník vícedenních letních závodů Sudety Cup se bude konat opět kousíček od českých hranic, tentokrát v Krkonoších. Konkrétně od 27. do 30. července 2023. “Po prvních dvou ročnících v kotlině Kłodzka se nám podařilo najít oblast, která splňuje naše očekávání, přímo na úpatí královny Krkonoš – Sněžky,” popisuje za pořadatele Wojciech Dwojak a vypichuje, na co chtějí pořadatelé letos nalákat závodníky:

Jak vypadá Sněžka, královna Krkonoš, z druhé strany?

UNIKÁTNÍ TERÉNY
V průběhu etap budou mít účastníci možnost běžet ve výšce až 1000 metrů nad mořem a užít si krásné výhledy Krkonoš. Každý, kdo v těchto horách byl, si uvědomuje jedinečnost této lokality, uvědomujeme si to i my a garantujeme, že letošní ročník bude nejzajímavější ze všech dosavadních vydání.
Závodníci budou mít k dispozici rozmanitý terén, bohatý na kameny a skály, s rozvinutou vegetací, od čistého smrkového lesa, kde se dá dosáhnout dobré rychlosti, přes borůvčí znesnadňující běh až po zarostlé houštiny, které rychlost běhu výrazně omezí. Když k tomu přidáme vysoké převýšení, získáme recept na aktivní víkend v polských horách, který zůstane dlouho v paměti všech účastníků.

VÝHODNÁ CENA
Chcete vyrazit za orienťákem do zahraničí, ale nechce se vám daleko a platit vysoké startovné? Pro účast na našem závodě hovoří i nízké startovné, žádné další poplatky (parkování zdarma) a spousta atrakcí: od melounů v cíli, přes dětskou zónu, až po unikátní ceny.

KOMPAKTNÍ ARÉNY
Jednou z nejsilnějších stránek letošních Sudet budou shromaždiště jednotlivých etap, umístěná na krásných místech, umožňující účast na závodech v komfortních podmínkách. První tři etapy se poběží z arény Borowice, která se nachází na úpatí sjezdovky, a umožní vám poznat kouzla Borowice. Pro poslední etapu je připraveno epické místo s výhledem na Sněžku a s vyhlídkovou trasou, která vám umožní průběžně sledovat zápolení soupeřů a kamarádů o co nejlepší výsledek.

Přihlášky za nejvýhodnější startovné končí 30. dubna 2023. Hlásit se můžete dle pokynů na webu závodu. Pořadatel umožňuje platby i v CZK či EUR. Hlásit se samozřejmě lze i poté a to až do 17. července 2023.

TURISTICKÝ RÁJ
Bohaté a různorodé ubytovací kapacity jsou jednou z nejsilnějších stránek letošní lokality. V okruhu 10 kilometrů od místa konání je k dispozici několik tisíc ubytovacích míst různých standardů. Obdobná situace je i u dostupných atrakcí. Krkonoše jsou jednou z nejrozvinutějších turistických destinací v Polsku s širokou škálou možností trávení volného času. Jedinečné spojení orienťáku, turistiky, výletů nebo třeba wellness. Zveme vás do Sudet.

1 komentář

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 23. 10. 2024
a svátek má Teodor.