Soutěž s tiskárnou Žaket – výsledky

od | 18. 3. 2019 | Soutěž

Minulý týden jsme vyhlásili soutěž s tiskárnou a vydavatelstvím Žaket. Dnes se podíváme na správnou odpověď a hlavně na šťastné výherce celé soutěže.


Pravidla byla velmi jednoduchá. Stačilo vyplnit a odpovědět správně na otázku a mít trochu štěstí na čas, v jakém kdo odpovídal. Ptali jsme se na otázku: Jaké výročí letos v březnu oslavila firma Žaket?
Odpověď nebyla těžká a dala se nalézt například na webových stránkách firmy Žaket. Tato společnost byla založena v Roztokách u Prahy 1. března 1991, správná odpověď tudíž byla 28 let. Uznávali jsme výsledek v různých formátech.

Žaket – kartografické vydavatelství a tiskárna

Žaket nabízí tisk a knihařské zpracování komerčních tiskovin, kalendářů, knih, map a autoatlasů, nástěnných map, dále tisk map a tratí pro orientační sporty na běžné i speciální vodovzdorné materiály, pro lokální i mezinárodní akce.
Vydavatelství disponuje vlastní mapovou průběžně aktualizovanou digitální databází, dobře využitelnou pro rychlé dodávky mapových výřezů a map klientům na míru pro jejich prezentaci.

Tisk mapy pro O-Ringen.


A kdo tedy vyhrál?
  • 3. správně odpovídající: Martina Tihonová – vyhrála Autoatlas ČR A5 (rok vydání 2019)
  • 15. správně odpovídající: Jakub Líbal – vyhrál Autotlas ČR + Praha A4 (rok vydání 2018)
  • 40. správně odpovídající: Magda Hrnčířová – vyhrála volné startovné pro tříčlennou štafetu na Klacky(10)Open v podvečer 19/6 v Praze
  • 80. správně odpovídající: Jan Fátor – vyhrál Autoatlas ČR A4 (rok vydání 2019)

Dohromady do redakce přišlo v termínu 102 správných odpovědí. Děkujeme všem za účast, pevně věříme, že v dohledné době se zúčastníte dalších soutěží na serveru O-News.cz.

 

 

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.