Soutěž o lístky na O-Víkend: výsledky

od | 10. 11. 2022 | Soutěž

Již za dva týdny, a to v termínu od 25. do 27. listopadu, proběhne v Chotěboři premiérový O-Víkend, jehož součástí bude Vyhlášení nejlepších orientačních sportovců, Metodický seminář trenérů a rozhodčích, ples O-Gala a mnoho dalších aktivit. Do článku bylo doplněno řešení a výherci soutěže.

Ve spolupráci s pořadatelem této akce, Českým svazem orientačních sportů, vám přinášíme soutěž o 5 vstupenek na ples O-Gala a 5 startovných na závod ve sprintu. Obě tyto akce se uskuteční v sobotu 26. listopadu, přičemž sprint se uskuteční mezi 13:00 a 15:00, závodník si bude moci vybrat svoji startovní vlnu . Ples O-Gala se uskuteční od 19:00 v místní sokolovně. Na obě akce je nutné se předem přihlásit, a to v ORISu, termín přihlášek je do úterý 15. listopadu. Pokud se chcete zúčastnit soutěže, tak níže naleznete soutěžní kvíz, který obsahuje 5 otázek. Ti, kteří zodpovědí správně všech 5 otázek, tak budou zařazeni do slosování o výše uvedené ceny, přičemž o vítězovi rozhodne slosování. Soutěž potrvá do této neděle 13.11.2022 do 23:59. Hodně štěstí!

Pořadí výher

1. až 3. místo – vstupenka na O-Gala a startovné v závodě ve sprintu

4. a 5. místo – vstupenka na O-Gala

6. a 7. místo – startovné v závodě ve sprintu

Řešení

  1. otázka: Letošní sezóna měla závodníka, který vyhrál všechna individuální MČR a závody Českého poháru nebo žebříčku A, kterých se zúčastnil. Kdo byl tímto závodníkem? – Tomáš Křivda
  2. otázka: Kde proběhlo vyhlášení Ankety v loňském roce? – Turnov
  3. otázka: Jaká významná orienťácká akce se již v letošním roce v Chotěboři konala? – Republikový festival žactva
  4. otázka: Na O-Gala bude poprvé využit nový typ prostoru, a to sokolovna. V jakém typu prostoru se O-Gala NEkonalo v minulosti? – Sportovní hala
  5. otázka: Jak se jmenuje nejvýznamnější náměstí v Chotěboři? – Tomáše G. Masaryka

Výherci:

Z těch, co vyplnili všech 5 odpovědí správně, jsme vylosovali 7 výherců, kteří získávají ceny podle pořadí uvedeného výše. Hlavní cenu, tedy vstupenku na O-Gala a startovné v závodě ve sprintu, získávají Jitka Jeřábková, Kateřina Arnoštová a Gabriela Hiršová, vstupenku na O-Gala získávají Petr Hanovec a Jan Bořil a startovné ve sprintu vyhráli Lukáš Hovorka a Petr Horvát. Všem vítězům gratulujeme!

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 23. 10. 2024
a svátek má Teodor.