Na O-gala nejen plesovat #soutěž

od | 21. 11. 2019 | Soutěž

Všimli jste si, že jedinou doprovodnou akcí k letošnímu O-gala je Metodický seminář? My samozřejmě ano! A tak jsme si řekli, že bychom mohli vytvořit běžecký závod. Rozhodli jsme, že využijeme popularity letošní TrailTour a ve spolupráci s firmou INOV-8 vytvoříme speciální etapu k O-gala!

Závodní trasa na OB mapě

Pro vítěze a vítězku tohoto segmentu čeká balíček cen právě od partnerské firmy INOV-8 a jako bonus stylová placka O-news.cz. Navíc bude vyhlášena speciální cena pro nejrychlejšího závodníka a závodnici, kteří na trať (segment) vyběhnou jako na O-gala afterparty v neděli mezi 1:00 a 5:30 hod. A k tomu všemu provedeme i drobnou tombolu ze všech zúčastněných.

Chceš ze sebe před či po o-gala vytáhnout zbytky sil? Chceš si vyzkoušet to, co zažívali kameničtí či žabiňáci na podzim? Chceš se trošku umazat od bláta? Tak si s sebou na o-gala sbal běhací hadry a boty a vyraž!

Krátce a stručně k pravidlům:

  • Soutěž probíhá od pátku 22. 11. 2019 00:01 do neděle 24. 11. 2019 23:59, tzn. je v tomto časovém rozmezí musí závodník zahájit běh v segmentu.
  • Započítává se vždy nejlepší výkon závodníka v daném časovém rozmezí.
  • Do soutěže budou započítány pouze pokusy, které budou nahrány na Stravu nejpozději v úterý 26. 11. 2019 do 18.00 hod.
  • Vyhodnocení soutěže proběhne v živém vysílání na Facebooku na konci listopadu, které zároveň uvede 4. ročník soutěže Adventní kalendář.
  • Každý závodník se musí do soutěže zaregistrovat nejpozději do úterý 26. 11. 2019 do 18.00 hod. přes náš registrační formulář. Odesláním registračního formuláře souhlasí s našimi obecnými pravidly soutěží.

Důležité odkazy

 

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.