Máš zájem pracovat pro orieňťák? IOF nabízí dva částečné úvazky

od | 23. 10. 2017 | Další, OB ve světě, Orientační běh

Orientační běh není jen zábava a pobíhání po lese s mapou. Organizace akcí, manažerování činností, příprava projektů, administrace a další. V českém i světovém OB je několik osob, kteří se věnují orientačnímu běhu profesionálně. V současné době hledá mezinárodní federace orientačního běhu dvě osoby na částeční úvazek, kteří by pomohli s níže uvedenými projekty.

Prvním částečným úvazkem (přibližně 20 %) je projektový manažer zodpovědný za akci World Orienteering Day (tzv. Mezinárodní den orientačního běhu). Tato akce se příští rok uskuteční již potřetí (je naplánovaná na středu 23. května 2018) a i v Česku má už tradici. Mezi pracovní náplň této pozice patří vytvoření plánu aktivit a rozpočtu ve spolupráci s koordinátorem projektu, dodržování stanového postupu projektu, vydávání Newsletteru WOD, koordinace aktivit se sponzory akce, externí komunikace prostřednictvím sociálních médií, tiskových zpráv ad. ve spolupráci s IOF.

Pro časové období od 7. listopadu 2017 do 1. května 2018, kdy Malin Fuhr, ředitelka pro globální rozvoj a komunikace IOF, bude na mateřské dovolené, hledá mezinárodní federace OB tzv. komunikačního úředníka (Communications Officer role) na poloviční úvazek. Náplní této práce by bylo především zodpovědnost za celkovou informační strukturu webové stránky IOF, editorovat publikace IOF (v současné době to je IOF Newsletter, WOD Newsletter a časopis Orienteering World), úzce spolupracuje s dalšími zaměstnanci IOF. Zároveň by měla být tato osoba zodpovědná za vztahy s médii v souvislosti s významnými událostmi IOF.

Pro obě profese je nutná vynikající komunikační dovednost v angličtině, znalost sportu, zejména orientačního běhu, být zodpovědný a vynakládat veškeré úsilí k dosažení vynikajících výsledků své práce. Kompletní inzeráty najdete zde:

Inzeráty:

V případě vašeho zájmu se můžete ozvat Tomu Hollowellovi, generálnímu sekretáři IOF, na e-mail tom.hollowell@orienteering.org.

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.