Adventní kalendář ’23: 18. den – Sudety Cup

od | 18. 12. 2023 | Soutěž

Dnešní adventní kalendář nás zavede opět do historie, tentokrát do roku 1980 okem televizního diváka. Partnerem dnešního dne jsou letní vícedenní závody Sudety Cup.


Sudety cup 2024

“Čtvrté vydání našich vícedenních závodů Sudety Cup bude unikátní hned z vícero pohledů. Vracíme se údolí Kłodzka, tentokrát na jeho východní hranice do resortu Czarna Góra Resort. Čtyři dny plné orienťáku v nádherných terénech masivu Kralického Sněžníku na vás už čekají. Zarezervujte si již nyní váš čas a přijeďte do Sudet o posledním červencovém víkendu,” takto zvou účastníky hlavní pořadatelé Jacek Morawski a Wojtech Dwojak, kteří závody pořádali v česko-polském pohraničí již v uplynulých třech letech a vybudovali si u českých závodníků své jméno a popularitu.

V roce 2024 se závody budou opět konat v náročném horském terénu a vrcholových partiích hor. Pouze Krkonoše budou změněny za polskou stranu masivu Kralického Sněžníku. Centrum závodů bude situováno v krásném horském středisku Czarna Góra Resort. Můžete se těšit na mix průběžnosti, kameny, skalky, kupky, potoky či bažinky. Prostě hory. A schladit se v horách ke konci července jistě přijde vhod. Tak rezervujte datum a přijeďte do Sudet. Bulletin 1 byl zveřejněn na stránkách závodů, přihlášky jsou do 15.7.2024. Etapa 3 navíc bude zařazena v hlavních kategoriích do světového rankingu WRE!

Pořadatel závodu Sudety Cup 2024 daroval do soutěže 2x startovné pro dvě osoby.


Vašim dnešním úkolem je na základě videa správně vyškrtat písmena ze slov, která se pojí k dané části videa. Následně odpovězte (slovně) na soutěžní otázku.

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.