Adventní kalendář´ 21 5. den – 5EOB Tis 2022

od | 5. 12. 2021 | Orientační běh, Soutěž

Včerejší kolo Adventního kalendáře bylo na téma zeměpisu, v dnešním úkolu bude nutné poznat podle indicií od spíkra, jaký závod komentoval. Dnešním sponzorem je pětidenní závod Tis2022.

Závody Tis 2022 budou pětidenními závody, které se budou konat na začátku srpna příštího roku, a to na poměrně tradičním místě, kde pořadatelský klub, SK Praga, pořádá závody, tedy v Tisu u Blatna. Tento klub zde v poslední době pořádal MČR štafet a družstev v roce 2019 a třídenní závody Tis 2020 v terénech MČR, které musely být přesunuty z Jižních Čech, kde v té době řádil kůrovec. Poběží se 2x krátká trať, 2x klasika a poslední etapa bude zkrácená klasika s hendikepovým startem. Opět budou použity terény z družstev 2019 a Tisu 2020, ale zároveň zcela nově zmapované oblasti. Přesný termín závodu je 3.8.-7.8. 2022, tak neváhejte a přihlaste se do konce května za základní startovné!

web závodů

Instagram

Pořadatelé věnovali do naší soutěže 3x startovné! Děkujeme!

Nejprve se podívejme, jaké bylo včera správné řešení tajenky

Správná tajenka: Milujemeorienťák

Dnešním úkolem je poznat podle hlasu spíkra, o jaký závod se jedná. Pod otázkou máte video, kde se nachází ukázka. Abyste to měli trochu zjednodušené, tak bude se volit ze seznamu.

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.