Adventní kalendář ’19: 16. den – Helfenburk 2020

od | 16. 12. 2019 | Soutěž

Nový pracovní týden právě začíná. Na Adventním kalendáři se ale nic nemění: již 16. kolo je připraveno. Ještě předtím, než se dostaneme k dnešnímu úkolu, si ale představíme partnera soutěže Helfenburk 2020.


3 dny, 4 etapy a 2 sprinty. To je lákadlo zcela nových závodů “Helfenburk 2020”, které připravuje sehrané duo pořadatelů VŠTJ Ekonom Praha (EKP) a OOB TJ Sokol Pražák (PVD) na termín 21. – 23. srpna 2020. Zázemí celé akce a zároveň kemp bude v Bavorově. Běhat se bude na mapách z Mistrovství ČR štafet a klubů z minulého roku, ale nejen to. Lahůdkou budou 2. a 3. etapa, kdy v jednom dnu můžou závodníci čekat hned dva sprinty. A to sice dopolední lesněskalněhradní sprint na Helfenburku a podvečerní městský sprint v Bavorově.

Pořadatelé věnovali do naší soutěže 2x startovné! Děkujeme!


Pojďme se nejdříve podívat na výsledky z 15. kola adventního kalendáře:

Bylo to o rychlosti, připravenosti no a co si budem – možná i trochu o štěstí. Tak či tak byla správná odpověď: Hranice vegetace


Dnes se vrátíme zpět ke druhému dni, kdy bylo vašim úkolem poznávat dresy jednotlivých českých klubů. Dnes budete opět poznávat dresy. Ale nebudeme chtít vědět název klubu daného dresu, ale jméno českého reprezentanta, který za klub běhá!

Soutěžní úkol: Napište, který český reprezentant obléká určitý dres:

Své odpovědi piště do formuláře níže:

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.