Adventní kalendář ’18: 22. den – Pěkné prázdniny

od | 22. 12. 2018 | Soutěž

Náš adventní kalendář s blíží ke konci! Nejtěžší úkoly už máme pravděpodobně za sebou, ať už šlo o Picánkovy šifry nebo zapeklité oči Tove Alexandersson. Vánoce jsou tradičně spojené se zpěvem koled, co takhle si ale zazpívat orienťácké písničky? Rozhodně doporučujeme, protože právě to se vám bude v dnešním kole soutěže hodit.


Pěkné prázdniny s orientačním během v Českém ráji

Populární “PéPéčka” čeká v roce 2019 již 28. ročník. Těšit se můžete na tradiční program a náplň, kterou krom pestrých pískovcových terénů obstará i bohatý doprovodný program. Pro závody budou připraveny tři etapy od pátku do neděle na mapách dle ISOM2017. Poběží se částečně i na mapě, která hostila krátkou trať při finále SP 2018 na Valdštejně, která zvítězila v prestižní anketě Worldofo.com Trať roku! A také okolo osady Radeč a v dalším nově přimapovaném kousku lesa, který nebyl dlouhá léta pro OB použit. Přijeďte strávit závěr léta do Českého ráje a užít si s námi Pěkné prázdniny!

Pořadatelé z OOB TJ Turnov věnovali do Adventního kalendáře 1x startovné + kemp na Pěkné prázdniny 2019 a navíc hřejivý buff na krk či hlavu od firmy O-RUN s motivem závodu! Děkujeme.


Výsledky 21. dne:

  1. Nebylo asi těžké dohledat, největším počtem členů v Jihočeské oblasti disponuje klub VTA.
  2. West cup pořádá v posledních letech NEK (předchozí ročníky NEJ, ten má ale jiný počet členů).
  3. Tato šifra měla znamenat 3. místo na MČR sprintových štafet pro klub PGP. V nápovědě byla křestní jména členů bronzové štafety.
  4. Největší počet stříbrných medailí z MČR v roce 2018 získal klub ZBM. Přehledná statistika je např. na stránkách sekce OB.
  5. Šlo jen pouze o to dohledat v ORISu, případně lépe Sdělení sekce OB 23/2018. Správnou odpovědí je DKP.

Jak dobře znáte českou pěveckou scénu? A co teprve tu orienťáckou? My jsme vybrali 4 písně od 4 interpretů, které vám dnes určitě proniknou pod kůži. Níže se můžete podívat, kde orienťácké písně najdete:

  • Běžím (Michal Paradise): youtube
  • Candát (Marde a Vesko): youtube
  • Díky (SK Veská a Rumpál): facebook
  • Pivní štafety (Roztrhlej dedáč): bandzone

Soutěžní úkol: Odpovězte na otázky ve formuláři, které se týkají orienťáckých písní.

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.