Adventní kalendář ’17: 1. den – Sporticus

od | 1. 12. 2017 | Soutěž

3, 2, 1, … start! A je to tady. Rok se s rokem sešel a opět začal advent. Pro některé to znamená nákupní mánii, pro nás to znamená přípravu soutěže a pro vás snad soutěžení. 


Sporticus – www.sporticus.cz

sporticus_kratce

SPORTICUS, partner Českého svazu orientačních sportů a serveru O-News.cz, je pro vás k dispozici se stánkovým prodejem na téměř každých důležitých závodech, ale i na těch oblastních, konajících se převážně v okolí Prahy, případně Ještědské oblasti a dalších zajímavých lokalitách.

 

Mnozí z vás letos využívali možnost nakupovat přes internetový obchod a vyzvedávat si zboží na vybrané akci. SPORTICUS totiž ve své nabídce nemá pouze speciální produkty související s orientačním během a sportovní výživu, kterou si na závodech také můžete pořídit. SPORTICUS se specializuje hlavně v zimním období na prodej lyžařských vosků a doplňků. V jeho nabídce naleznete kompletní řadu vosků od značky SWIX a poté ještě dalších 10 značek. Z milovníků zimních sportů si vybere tedy každý.

 

 

Registrovaní orienťáci mají dlouhodobě možnost nakupovat produkty od vybraných značek levněji než běžní zákazníci. Do objednávky stačí vložit slevový kód OB2017, platnost kuponu je do 31. 12. 2017.

 

Na závěr pro vás máme tipy na dárek pod stromeček.

Od roku 2018 se při sprintových a štafetových závodech budou využívat kontroly AIR+. Kdo chce ušetřit každou vteřinu, měl by si pořídit nejrychlejší čip na trhu. SPORTICUS nabízí čipy SIAC za bezkonkurenční cenu 1666 Kč.

Pod stromeček se nemusíte bát darovat ani sportovní oblečení, které vám bezplatně vymění za jinou velikost či úplně jiný produkt až do 15. 1. 2018. Přečtěte si detailní podmínky.

Sporticus věnoval do soutěže 2x balíček.


Na úvod si vysvětlíme, jakým způsobem se bude letos hrát. Každá správná hra musí mít svého absolutního vítěze. Ten si bude moct vybrat ze všech cen (ze startovného na 10 různých vícedenních závodů, k některým je i ubytování). Absolutním vítězem se stane ten, který bude mít ze všech lidí nejvíc správných odpovědí, v případě shody rozhodne, kdo bude mít nejvíce dřívějších odpovědí. Na závěr pak budeme losovat ze všech účastníků, kteří budou mít alespoň 20 správných odpovědí! Pokud by se stalo, že nebude dostatečný počet soutěžících se 20 odpověďmi, pořadatel soutěže může toto číslo snížit. Krom toho vylosujeme i jednoho šťastlivce ze všech soutěžících, kteří budou mít alespoň jednu správnou odpověď.

A jak jsme loni skončili, tak letos i začneme. Ano, správně, bavím se o mapovém portálu ČSOS. Že na něm umíte hledat mapu podle výřezu, to už víme z loňska. Ale dokážete na něm dělat i další věci? Dnešní otázka, spíš to můžeme nazval úkolem, je badatelského charakteru.

Soutěžní otázka: Jaký je název kategorie na náhledu mapy v mapovém portálu ČSOS, kterou mapovali a kreslili v roce 2015 Zdeněk Lenhart a Evžen Cigoš? Měřítko mapy je 1 : 10 000, plocha mapy je 2.951 km2 a spadá do Moravskoslezského kraje.

Své odpovědi piště do formuláře níže:

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.