6. ročník Adventního kalendáře už zítra

od | 30. 11. 2021 | Soutěž

První adventní neděle je již za námi, to znamená, že se Vánoce blíží víc a víc. Spousta z vás již netrpělivě vyhlíží následujících 24 dní a očekává, že pro vás nachystáme úkoly o hodnotné ceny. Nebojte, nezklameme!

Než dojedete dolů, abyste si vyzkoušeli testovací kolo, přečtěte si krátké shrnutí pravidel, abyste věděli, jakým způsobem budeme celou soutěž hodnotit.

Loni se nám pěkně osvědčil formát způsobu zařazení do slosování, a tak jsme se letos rozhodli, že ho necháme stejný. Jak to tedy bude? Každý z vás se může objevit v závěrečném slosování až 24krát! Za každý den, kdy budete mít aspoň 0,5 bodu (polovinu správných odpovědí), jeden váš “los” bude zařazen do slosování.

Stejně jako loni platí, že budeme naše sponzory odkrývat den po dni. To abyste se postupně těšili, co vše můžete vyhrát. Naopak oproti loňsku jsme zrušili (v rámci zachování vašeho i našeho duševního zdraví) rychlovky. Rozhodovat tak nebude rychlost, ale počet správných odpovědí.

Dále budeme pokračovat v zaběhlých pravidlech z předchozích ročníků… Každá správná hra musí mít svého absolutního vítěze. Ten si bude moct vybrat ze všech cen. Absolutním vítězem se stane ten, který bude mít ze všech lidí nejvíce správných odpovědí, resp. bodů, bude na lepším místě umístěn ten, kdo bude mít více odpovědí s větším bodovým ziskem, až až poté případně rozhodně větší počet dřívějších odpovědí . Letos jsme se rozhodli, že oceníme nejen absolutního vítěze, ale i jeho kolegy na 2. resp. 3. místě! Na závěr pak budeme losovat ze všech účastníků, kteří budou mít svůj “los” či své “losy” ve slosování. Čím víc správných odpovědí budete mít, tím víc losů budete mít v osudí a tím pádem budete mít o to větší šanci na nějakou z výher!

Pokud chcete soutěžit a nemáte registračku ČSOS či SZOŠ, použijte prosím následující formát: WWXYYZZ, kde:

  • WW jsou první dvě písmena vašeho příjmení bez diakritiky (např. Zbranek je ZB)
  • X je první písmeno křestního jména bez diakritiky (např. Roman je R)
  • YY jsou poslední dvě číslice roku narození (např. ročník 1988 je 88)
  • ZZ je měsíc měsíce narození (např. únor je 02)

Soutěžit můžete každý den vždy od zveřejnění článku do půlnoci. Odpovědi zaslané jiný den nebudou započteny do celkových výsledků.

A pojďme již na testovací kolo – je to jak pro vás, tak pro nás zkouška, že vše je dobře připraveno. Kdyby se vám něco nezdálo, nebojte se ozvat na výše uvedený mail, abychom do ostrého startu vše napravili.

Soutěžní otázka:
Jaký byl podle tebe nejlepší závod v roce 2021?


Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.