Lednová soutěž s O-RUN

od | 25. 1. 2017 | Soutěž

Od skončení naší velké Vánoční soutěže už uplynul více než měsíc, a tak jsme si řekli, že je čas na další soutěž. Soutěž bude probíhat od zveřejnění tohoto článku až do konce letošního ledna. A protože ne každá soutěž musí být 100% vědomostní, tak tato bude spíš taková oddychová, tipovací!


O-RUN

O-RUN je česká rodinná firma věnující se oblasti sportu a sportovnímu vybavení od roku 2013. Firma je výhradním distributorem špičkového sportovního oblečení švédské značky Bagheera pro celé Česko. Od léta 2016 na našem trhu oficiálně zastupuje další dvě švédské sportovní značky Vapro a Oltech. Během roku 2016 se v O-RUNu také podařilo spojit ambice se zkušenostmi získanými spoluprací s elitní estonskou značkou ISC. Výsledkem je sportovní oblečení nesoucí značku ORUN vyráběné v estonském Tartu, které můžete spatřit na klubovém oblečení českých sportovních týmů nebo také na oblečení českých firem a dalších organizací.

Aktuálně se sportovní sekce firmy O-RUN plně věnuje českému orientačnímu běhu, ale také postupně rozšiřuje své pole působnosti dále mezi běžce, lyžaře, cyklisty a vůbec všechny aktivní lidi, kteří mají rádi pohyb. Právě pro ně O-RUN nabízí vhodné oblečení, které dopřeje vysoký komfort i při maximálním výkonu. Tou nejlepší referencí mohou být švédští reprezentanti v orientačním běhu kompletně oblékající oblečení Bagheera, stejně tak jako každý jednotlivý zákazník, kterému toto oblečení pomáhá ke kvalitnímu a příjemnému prožitku z aktivního pohybu.

Oblečení a veškerou výbavu pro sport od značek Bagheera, Vapro a Oltech lze v Česku najít na vybraných závodech v našem prodejním stanu, na e-shopu a nově také ve vybraných specializovaných sportovních prodejnách.


Jak jsme již psali výše, lednová soutěž je tipovací, nicméně zapojení šedé kůry mozkové jistě zvýší šanci na výhru. Ptáme se vás na poměrně jednoduchou otázku, ale pořádně si ji přečtěte, abyste ji správně interpretovali: Kolik unikátních návštěvníků navštívilo libovolnou stránku na naší doméně www.o-news.cz, tj. jak naši úvodní stránku, tak kterýkoliv ze článků během ledna 2017? Nejde nám o součet unikátních návštěvníků z každého dne (kterých bylo v prosinci 2016 průměrně 910), ale o to, kolik různých jednotlivců někdy během měsíce zabloudilo na náš web. Zdrojem statistik je služba Google Analytics.

Vytáhněte kalkulačky, sčítejte, násobte, dělte, logaritmujte, derivujte a hlavně tipujte! A proč? Protože máme pro výherce unikátní cenu. Tři nejpřesnější tipy odměníme čelenkou od O-RUN s logem O-News.cz. Pokud by se náhodou stalo, že více tipujících trefí přesnou/nejbližší odpověď, vyhrává ten, který odpověděl dříve.

Odpovídat můžete v našem formuláři:

Pravidla soutěže


Čelenka s logem O-news.cz bude v prodeji na vybraných jarních OB závodech. Na eshopu lze produkt zakoupit například v provedení „offensive“ nebo „defensive“ orienteering.

http://www.o-run.cz/produkt/orun-offensive-headband/

http://www.o-run.cz/produkt/orun-headband-df/

 

 

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 13. 5. 2024
a svátek má Servác.