Spouštíme O-News.cz Podcast!

od | 10. 9. 2020 | Podcast

Konečně se rozjela zkrácená závodní sezóna. Snad jí bude možno uskutečnit tak, jak je naplánovaná. Všechna MČR jsou nahuštěna do dvou podzimních měsíců, kde se ukáže, jak kdo přes pauzu natrénoval. Je za námi sprint a sprintové štafety, které již leccos naznačili. A těšíme se na klasiku.

V O-News.cz se snažíme přinášet reportáže ze závodů, analýzy a stále přemýšlíme, co ještě by mohlo zaujmout naše čtenáře. Rozhodli jsme se vyzkoušet a spustit O-News.cz Podcast. Tedy platformu, která na české orienťácké mediální scéně zatím schází a přitom je to odvětví, které stále nabírá na popularitě i v Česku. Spousta z nás nestíhá v dnešní době číst všechny články, sledovat všechny výsledky a zákulisní informace. Ale jezdíme autem, pracujeme nebo odpočíváme a právě v těchto chvílích máme třeba čas si alespoň poslechnout nějaké to zajímavé povídání. A proč ne s orienťáckou tématikou? „Chtěli bychom do českého orienťáku přispět něčím unikátním, snadno přístupným a doufejme i zajímavým,“ popisuje důvody vzniku Jan Schulhof, který bude O-News.cz Podcast spolumoderovat.

O-News.cz Podcastem vás provedou naši redaktoři Jan Schulhof a Daniel Wolf, kteří se vždy ohlédnou za uplynulým závodem, rozeberou související témata, případně si k tomu přizvou zajímavého hosta, který má co říct.

A jak již bylo naznačeno v úvodu, pilotní epizoda se bude věnovat převážně sprinterským MČR a tématům či „kauzám“, které přinesla první zářijová neděle. Hostem a expertem v prvním díle tak není nikdo jiný než náš dlouhodobě nejlepší sprinter Vojta Král.

Proč Vojta nestál v neděli ani jednou na stupních vítězů? Nastupuje nám nová generace sprinterů? Jak moc může pomoct znalost terénu? Jaká je optimální technická obtížnost sprintu? Další DISK OK Kamenice ve sprintových štafetách. A mnoho dalších témat.

Pusťte si první epizodu:

O-News.cz Podcast najdete také na Spotify, ale také již na dalších podcast aplikacích:
Anchor
Pocket Casts
RadioPublic
Ostatní postupně nabíhají. Do budoucna se můžete těšit také na:
– Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, Overcast

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 28. 8. 2024
a svátek má Augustýn.