Sloupek reprezentanta: Tereza Kosová

od | 11. 2. 2022 | Cestování za OB, OB ve světě, Orientační běh

Čerstvá Naděje dospělé reprezentace a její první sloupek reprezentanta v této roli. Tereza Kosová i přes zdravotní obtíže jde do tréninků s pořádným odhodláním a dnes vás naláká na trénování ve Španělsku, kde strávila uplynulý týden.

Ahoj, jmenuju se Terka a je mi ctí, že můžu psát dnešní sloupek reprezentanta a také to, že můžu být součástí týmu! V dnešním sloupku bych vás ráda krátce provedla mým týdnem ve Španělsku. Dlouho jsem byla na rozpacích zda jet, protože mě chvíli před odletem potkal nemilý osud (subluxace peroneální šlachy a 3týdenní zákaz běhání). Ale co bych byla za orienťáka, kdybych po pár dnech nezahodila berle a nezačala běhat, žejo. (Doufám, že to nečte můj pan doktor.)

Sprinty, duny, moře a hledání kontrol… (foto: archiv Terezy Kosové)

Skoro celý pobyt nás doprovázelo sluníčko a naším týdenním domovem se stalo městečko Torrevieja na pobřeží Španělska. Na většinu tréninků jsme jezdili do nedalekého lesa poblíž Guardamaru. A jak vypadají španělské lesy na pobřeží? Je to nádhera! Krásně průběžný les s dunami a jako bonus občasné zaslechnutí durdícího se moře. Jeden den jsme podnikli sprintový výlet více do vnitrozemí do městeček Cehegín a Caravaca de la Cruz. Ovšem sprintové naladění mě minulo, protože mojí pozornost upoutávaly nádherné stavby a především kočky, které jsou ve Španělsku na každém rohu!

Sestry reprezentantky – Tereza a Denisa Kosovy (foto: archiv Terezy Kosové)

Jelikož nejsem moc sdílná, tak by to bylo pro dnešek vše, děkuji za přečtení a přeji hezký zbytek dne a hodně zdraví! Ještě bych chtěla poděkovat všem, kteří mě podpořili na mojí reprezentační cestě a umožnili mi účast na mnoha soustředěních, děkuju!

P.S. Pokud navštívíte Pyrenejský poloostrov, tak doporučuji ochutnat pasteís de nata, je to dobrota!

Tereza Kosová

Spintování ve španělských vesničkách (foto: archiv Terezy Kosové)

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.