Podcast: Velká reportáž z Mistrovství světa

od | 18. 7. 2023 | OB ve světě, Orientační běh, Podcast

V dalším díle O-News.cz Podcastu přinášíme velkou reportáž ze švýcarského Mistrovství světa 2023. Daniel Wolf reportuje z místa dění a k hodnocení šampionátu si pozval redaktora České televize Petra Kubáska, šéftrenéra české reprezentace Jana Šedivého a samozřejmě alespoň na slovíčko i všechny české reprezentanty a reprezentantky. Díl je tedy nabitý ohlasy a postřehy přímo z místa dění. Jak hodnotí Jan Šedivý MS? Co chybí českému týmu, aby zopakoval zlatý úspěch z posledního švýcarského MS 2012? Jak se dívá na šampionát z neorienťáckého pohledu Petr Kubásek? Jak vypadalo MS v televizi? Jaká překvapení a příběhy šampionát přinesl? A co znamená fantastické 4. místo Tomáše Křivdy na klasice? Příjemný poslech!

Tomáš Křivda bojuje na klasické trati a míří vstříc nejlepšímu českému výsledku na klasické trati, vyrovnání výkonu Michala Smoly z MS 2006. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo remy steinegger)

Mapa pánské trati závodu MS na klasické trati 2023 ve švýcarském středisku Flimms Laax.

Zajímají vás zevrubné analýzy postupů ze závodů MS? Mrkněte na skvělé analýzy Jana Kocbacha na WorldofO.com.

Tomáš Křivda na velké bedně MS long, kde šesté místo vybojoval nestárnoucí Daniel Hubmann, který vyhrál MS na klasice už v Olomouci 2008. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo remy steinegger)
Na krátké trati se dařilo více našim ženám, Tereza Janošíková nebyla úplně spokojena s výkonem, ale bylo z toho krásné osmé místo. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo remy steinegger)
Druhý nejlepší individuální výsledek na MS si na krátké trati připsala Vendula Horčičková, která obsadila konečné 11. místo. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo remy steinegger)
Zlato na krátké trati získává domácí Matthias Kyburz a aréna je totálně ve varu. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo thomi studhalter)
Stříbro vybojoval skvělým závěrem Joey Hadorn a bronz k překvapení všech Rakušan Jannis Bonek. Historická pánská medaile pro Rakousko, které trénuje český trenér Radek Novotný a další velký příběh tohoto šampionátu. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo remy steinegger)
Štafetový den z českého pohledu zahajuje Martin Roudný, který poprvé v kariéře rozbíhal A-štafetu národního týmu. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo thomi studhalter)
Štafeta nakonec končí na šestém místě, na rozšířeném pódiu, takže určitě panuje spokojenost. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo remy steinegger)
Denisa Kosová předává Tereza Janošíkové a česká dámská štafeta (první úsek běžela Vendula Horčičková) si běží pro páté místo na MS, tedy obhájení výsledku z Česka 2021. (copyright by steineggerpix.com + woc 2023 / photo thomi studhalter)

Postřehy českých reprezentantů, ohlasy, hodnocení.. To vše najdete v dnešním díle O-News.cz Podcastu. Tak si poslechněte kompletní vydání.

Stránky MS s výsledky, fotkami, videi, ohlasy

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 8. 9. 2024
a svátek má Mariana.