O-News.cz zimní liga v Hulíně

od | 9. 11. 2022 | OB v ČR, Orientační běh, Závody

První závod zimní ligy pořádaný pod hlavičkou O-News.cz proběhne už tuto sobotu uprostřed Moravy ve městě Hulíně. Tento závod má hned dva cíle: Užít si posezónní závodění pro závodníky z východní strany republiky, kde tento víkend již nejsou žádné oblastní závody. Druhým cílem je snaha o financování našeho projektu O-news.cz, který letos oslavil šest let od svého vzniku.

Závodní prostor sobotního závodu

Závod se poběží v ulicích a parcích Hulína. První zmínka o tomto historickém městě je datována k roku 1224, kdy do něj zavítal král Přemysl Otakar I. Aby závodníci nedorazili jen na standardní sprint trvající 12-15 minut, jsme se rozhodli, že směrné časy závodu budou 20-30 minut. Pro hlavní mužskou kategorii to znamená, že by měli naběhat něco přes 6 kilometrů.

Na závodníky čeká zázemí atletického stadionu v Hulíně. Jeho útroby nabízí možnost převlékání v teple, stejně tak jako přilehlé občerstvení nabídne studené i teplé nápoje a teplé jídlo.

Přihlašovat na závod se můžete na ORISu za základní startovné do dnešní (středeční) půlnoci: https://oris.orientacnisporty.cz/Zavod?id=7435

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.