HUSTNÍK: Nový Šéfredaktor O-News?!

od | 19. 4. 2020 | Hustník

S příchodem nových redaktorů se v redakci Vašeho oblíbeného webu podstatně změnila rovnováha sil! Kdo bude novým šéfem rychle rostoucího média? Dozvíte se na následujících řádcích!

Je snad O-News challenge labutí písní Honzy Picka? Už to tak vypadá! Komu tedy ostřílený matador české O-scény předá otěže, a jaké velké plány má pro sebe dál připraveny?

“Novým šefredaktorem O-News se s platností od 20.4. 2020 stane Šimon Čtrnáct,” svěřil se nám Picek (28) při soukromém rozhovoru,“jeho mládí a neskutečný a neutuchající příval nápadů, podnětů a připomínek nás všechny naprosto ohromil. Také zjišťuji, že již nejsem nejmladší, a náročná a někdy nevděčná práce novináře se na mně podepisuje, proto rád předám otěže energetickému mládí.”

Jan Picek přidává pak ještě jednu ambici. “Hrozně rád bych jednou dal O-News.cz rozhovor. Ale to je trošku blbý to dát sám sobě. I když vlastně jednou se už tak stalo,” naráží na předzávodní rozhovor před loňským nesmyslně dlouhým MČR na klasické trati, kde se potřeboval jen obhájit. Zůstává však otázka, proč prostě Picka nenahradí některá z dalších délesloužících stálic redaktorské sestavy. Podnikli jsme menší průzkum, abychom zjistili, jak se k tomuto vývoji situace staví.

Daniel Wolf, bývalý juniorský reprezentant se nám svěřil s tímto: “Tvorba instruktážních videí k WOC 2021 mě nadchla natolik, že jsem se rozhodl znovu oprášit repre dres, a budu usilovat o návrat do týmu trenéra Šédi. Poctivě několikrát týdně točím na Skaláku, ale zatím to před Stravou tajím, aby mi soupeři a brácha neokoukali tréninkové techniky.” Vysvětlení Jany Kubátové bylo více než logické: “Jak jistě mnozí již víte, v první půlce roku očekáváme přírůstek do rodiny. Nemůžu si proto přibrat i druhé dítě, kterým pro mně celou dobu bylo opravdové řízení O-News.cz za tou fasádou silných mužských postav.”

Matěj Burda má v současné době jiné plány: “Hodlám využít současného rozkolu mezi některými kluby Ještědské oblasti, a překovat Tréninkový Orgáč v dominantní entitu vyspělého severu Čech. Zatím našimi největšími soupeři zůstávají uskupení SK Veská a BeerMental Team, ale loni jsme jasně ukázali, že je umíme porážet!” Romana Zbranka se nám bohužel nepodařilo zastihnout k vyjádření. Jeho domácí telefon byl nedostupný, avšak Zlínem se šíří zatím nepotvrzené zprávy o nové chovné stanici ušlechtilých morčat.


0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.