Krásný N(n)ový rok, vítejte ve světě O-News.cz 2018!

od | 1. 1. 2018 | Další, Orientační běh

1.1.2018.
Někdo kvůli kocovině nevidí ani tyto řádky, jiný začíná své každoroční předsevzetí, další má za sebou první běh v novém roce. My vám přejeme za celou redakci hlavně hodně orienťáckých zážitků, uspořádaných závodů a plno elánu do všech o-aktivit!

A co nového v O-News.cz? Hledíme také do roku 2018 a budeme se vám snažit zase přinést něco víc, jiného, z nových pohledů. Redakční zastoupení budeme mít na všech důležitých světových závodech!  Kvůli tomu proběhly v prosinci nominační závody redaktorů O-News.cz, na kterých se bojovalo o účast na těchto závodech roku 2018. Přísná nominační kritéria například znemožnily účast na lotyšském MS takovým ikonám jako Zbranek či Mareček (nahradí je Wolf a Picek). Naopak protřelé sudetské duo Burda-Picek si skvělými redaktorskými výkony vysloužilo účast na slavné švédské Tiomile. Na domácí Světový pohár jsou již tradičně vyšší kvóty, tudíž se do media zóny dostane pravděpodobně celá redakce. A ME ve Švýcarsku? Pracovně zde bude náš Picánek a po tom, co splní veškeré povinnosti, si určitě najde čas i pro reporty a ohlasy nejen našich závodníků.

O českých závodech ani nemluvíme – reportáže, analýzy, rozhovory najdete vždy po víkendu, ale pochopitelně i před závodem v naší Předstartovní horečce. Kromě toho se chceme soustředit i trochu na “zákulisí” – jak co se dělá, připravuje, projednává. Velmi čtené byly například články o přípravě TV přenosů na Lipnici, jak se pořádá Saxbo nebo o zátěžových testech v LOBu. Kromě toho nabídneme seriály, které jsme už počaly v roce 2017 – o stavbě tratí, ISOMu 2017 nebo nově také o výživě, organizaci závodů, před začátkem sezóny objeví na O-News.cz články o nových popisech kontrol nebo rozvoji OB postupů.

Krásný N(n)ový rok!


 

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.