Chudý přelom ledna a února

od | 4. 2. 2020 | Reportáže

Sníh stále vyhlížíme marně, a tak se závody v LOBech neustále překládají, odkládají či ruší. Jeden by čekal, že to trošku vykompenzuje nabídka zimních lig. No, poslední víkend to tak úplně neplatilo. Sešlo se jen pár lokálních závodů, místy až tréninků!

5.závod Night Orienteering Tour – 30.1.2020, Planá – Strkov

Mosty VI

KOB Tretra Praha uspořádala v pátek večer závod v nočním orientačním běhu, jež byl dalším závodem Pražské zimní ligy. Celý závod vyhrála Petra Valachová (21 kontrol, čas 81:42), druhou nejrychlejší ženou byla Zuzka Kožinová a třetí Jana Kožinová (obě 20 kontrol, Zuzka čas 94:20, Jana čas 94:32). Nejrychlejším mužem byl Karel Trojan, na stupních vítězů ho doplnili Karel Trojan a Jeffer.

5. závod Night Orienteering Tour

Páté pokračování jihočeské Night Orienteering Tour zavítalo ve čtvrtek večer do Plané nad Lužnící – Strkova. Scorelauf s časovým limitem běžel nejlépe Michal Nouza (131b, 38:20) před Michalem Deimem (131b, 44:15) a Markem Koubou (123b, 45:36). Mezi ženami byla nejrychlejší Anna Kosobudová (131b, 44:15) před Helenou Hudečkovou a Nelou Pekařovou.

MTBO Kavky

V sobotu se v Praze konal další ročník tréninku/ závodu MTBO Ligy s názvem MTBO Kavky. Nejrychlejším mužem závodu byl Michal Geisler, nejrychlejší ženou pak Jitka Akrmanová!

Mapa s tratí MTBO Kavky (archiv Petra Vaňka)

5. kolo Rychnovské noční ligy

V sobotu se nezahálelo ani na východě Čech. Na severovýchodním okraji Rychnova nad Kněžnou proběhlo 5. kolo tamní noční ligy. Na delší trati měřící 3,3 kilometru byl nejrychlejší Milan Šabata. Kratší trať opanovala Milena Lockerová!

To je pro tento víkend vše. Trénujte!

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 22. 10. 2024
a svátek má Sabina.