Adventní kalendář ’23: 24. den – OBchůdek

od | 24. 12. 2023 | Soutěž

Je to tady! Poslední chvíle čekání na Ježíška a s ním také (skoro)poslední úkol našeho adventního kalendáře. A dnešní úkol bude opravdu rychlý, takzvaně “vánoční”. Partnerem dnešního kola je OBchůdek Českého orienťáku. A nezapomeňte finále letošního Kalendáře proběhne netradičně až 25. prosince.


Finále – 25. prosince

Odpověď z každého soutěžního dne použijete pro finální kolo, které bude spuštěné až 25. prosince 9:00 ráno – všechny odpovědi budete muset přetavit v jednu “superodpověď” (v rámci možného přetížení serveru bude zadání dáno i na Facebooku a Instagramu O-News.cz).

Absolutním vítězem se stává ten, co nejdříve odpoví na “superodpověď”. Další výherci budou vylosováni z těch, kteří odpověděli alespoň na polovinu správných odpovědí mezi 1. a 24. prosincem – tedy alespoň 12x (čím více správně, tím větší šance) a také ze všech, kteří odpoví 25.12. na “superodpověď” do 12:00.

Více se dočtete v krátkém shrnutí pravidel v našem článku.


OBchůdek

OBchůdek Českého orienťáku je provozován Českou orientační, resp. Českým svazem orientačních sportů. E-shop je zatím naplněn nejžádanějšími produkty, které byly v posledních letech zpracovány a vydány – O-kniha, metodické pomůcky nebo podpora pro trenéry nebo pořadatele. V letošním roce přibyly v sortimentu například dřevěné magnetky, pracovní listy Pro-cvič 2023 či pomůcka (Ne)překonatelný ISSPROM. Pochopitelně byla vydána na podzim i ročenka Českého svazu orientačních sportů O-kniha 2023, která na více než 200 stránkách shrnuje všechny důležité letošní události.

OBchůdek věnoval do soutěže Adventní kalendář 3x pracovní listy Pro-Cvič.


Co vás při závodě čeká těsně před cílem? To je otázka na dnešní odpověď, ke které zároveň máte nápovědu v podobě obrázku.

Odpovědí je podstatné jméno

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 8. 9. 2024
a svátek má Mariana.