Adventní kalendář ’21: 19. den – Pěkné prázdniny

od | 19. 12. 2021 | Soutěž

Včerejším úkolem bylo poznat reprezentanty podle hlasu, dnes máte za úkol poznat několik dresů českých klubů. Partnerem dnešního kola jsou tradiční srpnové vícedenní závody Pěkné prázdniny s OB v Českém ráji.


Pěkné prázdniny 2022

V letošním roce turnovské závody oslavily 30. ročník a v roce 2022 se jejich pokračování chystá v Žehrovských lesích. Tedy v prostředí, které je pro tento závod velmi tradiční. Naposledy se zde běželo v roce 2018 ze Srbska. Tentokrát se ale centrum plánuje ve vsi Branžež přímo na břehu Komárovského rybníka. Čekají vás samozřejmě skály v oblasti Kančího zoubku, vrchu Chrby či nově přemapovaná oblast tzv. “Pomníků”. A samozřejmě bohatý doprovodný program po celý víkend. Zapište si do kalendáře datum 19.-21. srpna 2021 a přijeďte se proběhnout do Českého ráje!

Pořadatelé z OOB TJ Turnov věnují do soutěže 1x startovné + kemp na Pěkné prázdniny 2022 + nákrčník s motivem závodu.


Správné řešení ze včerejší poznávačky hlasů najdete níže:

Tomáš Křivda
Karolína Teplá
Vojtěch Král
Vendula Horčičková
Miloš Nykodým
Tereza Čechová
Jakub Glonek


Ještě než se vrhnete do dnešního úkolu, máte možnost si projít body, které jsme vám přidělili v prvních 17 kolech soutěže. Případné reklamace posílejte na mail roman.zbranek (zav) gmail.com

V dnešním úkolu je zadáním poznat 6 dresů českých klubů a následně do formuláře zapsat zkratku klubu, o kterém si myslíte, že k němu daný dres patří. Fotky dresů jsou přímo ve formuláři:

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.