Adventní kalendář ’19: 9. den – Česká Kanada 2020

od | 9. 12. 2019 | Soutěž

Jezdíte aktivně na závody a znáte Stravu? Tak to budete mít dnešní úkol o trochu lehčí. Budete totiž muset poznat závod podle digitální stopy, kterou za sebou zanechal. Na Stravu si v příštím roce budete moci zaznamenat aktivity například ze závodů Česká Kanada, na které vás pozveme dnes. Tento úkol je ale i pro ty, kteří Stravě neholdují, není potřeba být aktivní uživatel.


Závody Česká Kanada nabízí 5 dní a  etap na přelomu prázdninových měsíců. Poběží se 3x krátká trať a 2x zkrácená trať, poslední etapa bude startovat z hendikepu. Pořadatel SK Praga připravuje etapy v v pěkném jihočeském terénu v okolí vesnic Stoječín a Dobrá Voda na nově připravovaných mapách. Ubytování bude tradičně v Autokempu Zvůle a Cyklokempu pod Landštejnem, odkud se dá na etapy dojíždět třeba na kole. Tak si do kalendáře na léto poznamenejte datum 28.7.-2.8.2020 a nezapomeňte se do konce dubna přihlásit.

Pořadatelé věnovali do naší soutěže 3x startovné! Děkujeme!


Pojďme se nejdříve podívat na výsledky z 8. kola adventního kalendáře:

Mapa č. 1: Antarktida
Mapa č. 2: Asie (PWT 2012)
Mapa č. 3: Afrika (Big 5 O-Week 2017)
Mapa č. 4: Evropa (WOC 2011 Francie, Middle final)
Mapa č. 5: Austrálie a Oceánie (WMOC 2017 Nový Zéland)
Mapa č. 6: Amerika (PWT Carribean Cruise 2016)


V dnešním úkolu se podíváme na závody orientačních sportů z roku 2019. Vaším úkolem bude za základě obrázku ze Strava heatmap poznat o který závod (nebo víkendový dvojzávod) se jedná. Je nutné podotknout, že nelze vyfiltrovat pouze orienťácké aktivity a tak se nám do obrázku více či méně motají sportovci bez mapy, čipu a buzoly. Do odpovědního formuláře pište vždy zkratku oddílu pořadatele daného závodu, který je uveden v ORISu. Pokud měl závod pořadatele dva, tak uveďte tu zkratku, která je v abecedě první (tedy když pořádá DKP, DOK, tak do formuláře uvedu DKP). No a aby to nebylo tak těžké, tak poradím, že všechny závody jsou republikové úrovně (MČR, ČP, ČPŠ).

Nevíte co je to Strava heatmap? Jedná se o zobrazení mnoha aktivit (GPS záznamů) najednou. Čím světlejší je v daném místě zákres, tím víc aktivit je v tomto místě zaznamenáno. Data jsou sbírána z veřejných aktivit v aplikaci Strava.

Závod 1

Závod 2

Závod 3

Závod 4

Závod 5

Závod 6

Závod 7

Závod 8

 

Své odpovědi piště do formuláře níže:

Pravidla soutěže

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 8. 9. 2024
a svátek má Mariana.