Adventní kalendář ’17: 17. den – Rumcajsovy míle

od | 17. 12. 2017 | Soutěž

Dnes máme třetí adventní neděli, která je označovaná jako stříbrná a vyjadřuje radost z blížící se oslavy narození Páně. Pro vás to znamená v pořadí již sedmnáctý díl letošního Adventního kalendáře. Stejně jako o minulé neděli je připravena křížovka. Hodně štěstí při luštění!


Rumcajsovy míle, 11. – 12. 8. 2018, Valečov

Sportcentrum Jičín a jeho Rumcajsovy míle, to je záruka nádherných terénů Českého ráje. V roce 2018 bude centrem závodu amfiteátr pod hradem Valečov, který se nachází blízko obce Boseň (na západním okraji CHKO Český ráj). Během dvou víkendových dní na vás čekají tři skalní mydla v průběžných jehličnatých lesích plných pískovcových skalních měst a jeskyní.

Všechny etapy se poběží na mapě v měřítku 1:5 000 a díky výjimce od soutěžní komise se všechny budou počítat do rankingu. Prostor bude kompletně přemapován – mapu připravuje Zdeněk Sokolář.
Jako každý rok pořadatelé připravují nouzový kemp. A jako už tradičně v CHKO Český ráj, bude kapacita omezena na cca 1000 závodníků. Více informací vypustí pořadatelé během jara.

Pořadatelé Rumcajsových mílí věnovali do soutěže 1x startovné + 1x kemp.


Včerejší nahoru – dolů vám zas tak moc zabrat nedalo. To je dobře a jsme rádi, že s námi stále soutěžíte v hojném počtu. Pro pořádek přinášíme výsledky:

1 2 3 4  5 6 7  8 9 10 11 12 13 14 15
Nahoru Dolů Dolů Nahoru Dolů Nahoru Dolů Nahoru Dolů Dolů Nahoru Dolů Dolů Dolů Nahoru

A teď už zadání dnešní soutěže. Jako minulou neděli by to chtělo k odpolední kávě nějakou křížovku. Tentokrát jsme připravili O-smisměrku. Tak hurá do ní!

SLOVA NA VYŠKRTÁNÍ:
ARÉNA, BAŽINKA, BĚHÁNÍ, BUZOLA, ČASOPIS, EKVIDISTANCE, HUSTNÍK, JÁMA, KÁMEN, KLASIKA,
KOMENTÁTOR, MAPNÍK, MĚŘÍTKO, OBČERSTVOVAČKA, ONEWS, ORIS, PARKY, PASEKA, POČASÍ, POLOM,
POSED, RADIOKONTROLA, SBĚRKA, SCORELAUF, SEMIOPEN, STANY, START, STOJAN, SVAČINA,
VODOTEČ, VRSTEVNICE, VYHLÁŠENÍ, ZÁVODY.

Tajenku napište opět do formuláře:

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 27. 7. 2024
a svátek má Věroslav.