Sloupek reprezentanta: Martina Tichovská

od | 7. 6. 2024 | MTBO, Sloupek reprezentanta

Martina Tichovská opět ve světové špičce v MTBO! Že po domácím MS 2023 přišel konec kariéry? Ale kdeže…

V reprezentaci jsem skončila, jenže…

Po loňské náročné sezóně s vrcholem na domácím MS jsem byla rozhodnutá skončit s velkým závoděním. Přeci jen jsem v tom kolotoči už 17 let a skloubit vše s rodinnou je občas především psychicky náročné.

Na kole jezdím pro udržení fyzického i duševního zdraví pořád, a tak jsem si před prvními českými závody střihla pár kontrolních úseků na rychlost. ,,Sakra, ty máš formu jak v dobách své největší slávy,“ hlásily mi výsledky ze Stravy a závody to následně jen potvrzovaly. Tak, že bych to ME letos ještě přeci jen zkusila? A tak se stalo, že prarodiče přijeli hlídat a já se znovu (na světovou akci do Polska už asi po sto osmdesáté) vypravila závodit.

S tím, že od sebe nemám žádná očekávání se závodilo nadmíru lehce, výsledky jen naskakovaly a já si domů odvezla kompletní sadu medailí. A ta navíc, kdybych slyšela nepípající kontrolu na sprintu, mohla být ještě blyštivější (ale kdyby je kdyby). V září bych se měla ještě zúčastnit Bulharského Mistrovství světa a pak ale už opravdu konec. V lednu nastupuji do práce, to už asi vážně nestihnu vůbec nic. No ale MS je příští rok v Polsku a tam mi to přeci sedí…… 😉

Martina Tichovská

Konec? Ale kdeže… (foto:Wilcze.oko)

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 8. 9. 2024
a svátek má Mariana.