Sloupek reprezentanta: Lucie Dittrichová

od | 14. 6. 2024 | Orientační běh, Sloupek reprezentanta

Kdo ji ještě nezná, brzy o ní určitě uslyší. Lucie Dittrichová se již za necelé tři týdny představí na domácím Juniorském MS a určitě bude chtít navázat na loňské úspěchy. Jak probíhají pomaturitní dny české reprezentantky?

Ahoj, asi mě většina lidí zná, ale kdyby ne, tak se tady krátce představím. Jmenuju se Lucka, jsem členkou juniorské repre a běhám za Kroměříž.

Sloupek reprezentanta a zase já? Tak jo, výzva přijata, stejně teď toho na práci zrovna moc nemám, tak se aspoň nějak zabavím…

Je půlka června, do školy nechodím a dá se říct, že se jen poflakuji doma. Čím to? Mám za sebou úspěšnou maturitu i všechny přijímačky na vysoké školy, a tak toho teď opravdu moc dělat nemusím. Každopádně místo toho, abych přemýšlela nad tím, co zde napíšu, jsem radši se sestrou dávala dohromady, co dobrého si dnes uděláme k obědu… (byly povidlové taštičky s mákem a byly fakt dobrý!).

A jak teda vypadá můj normální den?

Myslela jsem si, že se každý den pořádně prospím. Ale ono ne… asi mám nějaké důchodcovské sklony, ale dost často se probudím třeba v 6 a pak už nespím, blbý.

První důležitý záchytný bod mého dne je udělat si dobrou snídani, pak si většinou odběhnout trénink, dále si ukuchtit dobrý oběd a pak už je to různé. Navštívit babičku a vyvenčit psa, uklidit doma, posbírat dobroty z naší zahrádky, jít na nákup, upéct nějakou mňam buchtu, snažit se naučit si uplést z vlasů copánky nebo si třeba vybrat další běžecké boty a oblečení do sbírky :). (reels na Instagramu vůbec neprojíždím😉)

Na první pohled by se mohlo zdát, že se musím hrozně nudit, ale ono to tak fakt není (jen někdy). Nevím čím to je, ale ten den opravdu strašně rychle uteče a já prakticky nic moc nestíhám. 

Můj stereotyp posledního měsíce zpestřují víkendové závody (ve kterých se nad očekávání zatím daří), různé spontánní výlety, oslavy maturity i mých narozenin nebo třeba třídenní přechod Jeseníků. 

Na třídenním přechodu Jeseníků (foto: Michaela Metelková)

A mé plány do budoucna? Například otravovat mou sestru, protože zrovna přijela na chvíli domů a já nemám nic důležitějšího na práci.

Taky si ale budu muset někdy v blízké době udělat výlet do Brna a zapsat se na výšku. Asi to bude docela změna si v září opět navyknout na nějaký režim a především styl vysokoškolského života. No jo, ale ještě před tím bych si konečně mohla rozmyslet, na jakou vysokou školu chci teda vlastně jít.

Na začátku července se taky chystám na JWOC, který se tento rok koná v Plzni, a už se fakt těším. V zimě jsem se téměř vyvarovala zraněním a nemocem a trénink šel dobře. Navíc se příští týden chystáme s týmem na závěrečnou přípravu přímo do Plzně. Tak nám v červenci určitě dorazte zafandit, protože věřím, že to tento rok bude jízda! 

A co bude dál po JWOCu, to se uvidí. Prázdniny jsou dlouhé a já už teď pomalu spřádám plány, co vše podniknu. 

Tak jo, víc vám toho asi už nepovím. Ale jestli jste to dočetli až sem, tak zrovna asi taky nemáte moc důležitých věcí na práci 🙃, tak jako já. Doufám, že vás to aspoň trochu bavilo a bylo to veselejší jak rok minulý, kdy jsem psala o zlomené noze.

Zatím ahoj,

Lucka Dittrichová

Příprava na JWOC prokládaná závody – MČR na middlu (foto: Petr Kadeřávek)

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 8. 9. 2024
a svátek má Mariana.