Nové číslo magazínu B zaměřené čistě na orienťák

od | 4. 6. 2020 | Orientační běh

Časopis B je magazín vycházející od roku 2015, už od prvního čísla se obsahuje materiály týkající se orientačního běhu. Toto číslo je ovšem pro orientační běžce velmi zajímavé, jelikož se obsahově zaměřuje pouze na orientační běh. Jeho křest proběhl 31. května, tedy minulou neděli. Druhé číslo, které vyšlo na jaře 2016, obsahuje úvodní rozhovor s Jiřím Sýkorou, českým rekordmanem na 5 000 metrů. Ten se v počátcích své kariéry věnoval orientačnímu běhu a po jejím skončení se věnoval tvorbě map. Zároveň vám přinášíme soutěž o 3 aktuální čísla včetně deskové hry Člověče, neztrať se! a o 5 kusů samostatné hry Člověče, neztrať se! Tuto soutěž naleznete v samostatném článku, který se na webu O-News.cz objeví ve 20:30.

Čtenáři se mohou těšit například na rozhovory se třemi členkami ženské reprezentační skupiny RDE, a to Vendulou Horčičkovou, Terezou Janošíkovou a Denisou Kosovou. Mezi další lákadla tohoto čísla patří například profil našeho elitního běžce Miloše Nykodýma, dále pohled na různé techniky mapování či několik fotoreportáží z významných závodů. Vydání s názvem B8 má jako vždy nádherné ilustrace, kterými je tento magazín znám. Aktuální číslo má 272 stran a kromě samotného časopisu je v něm zahrnuta i desková hra Člověče, neztrať se a komiks Kdesi v Tennessee. Cena je 340 Kč a můžete si ho objednat zde.

Nyní vám můžeme ukázat několik dvoustran, které nám poskytla redakce časopisu B (velmi děkujeme!):

Nádherná ilustrace, která se nachází na titulní stránce.
První stránka obsáhlého rozhovoru z mistrní světa z roku 1991 na krátké trati Janou Brukovou-Cieslarovou
Obrázky ze závodní kariéry této úspěšné závodnice
Část profilu jedno z nejúspěšnějších závodníků historie OB Thierryho Gueorgiou, který napsal Jan “Bet” Procházka

Minulou neděli proběhl křest, který se konal v pražské kavárně Super Trump Coffee a za kterého vám přinšíme několik fotografií. Mezi účastníky nechyběl jeden z našich nejlepších běžců, závodník Severky Šumperk Vojtěch Král.

To, že se jedná o orienťácké číslo, naznačovalo i vyzdobení vnitrobloku, kde se kavárna nachází
Stolek s nabídkou nejen aktuálního čísla B magazínu

Nyní vám můžeme představit soutěž: Ve 20:30 se v samostatném článku objeví formulář se soutěžní otázkou. Ten, kdo jako první odpoví správně a nejrychleji, tak vyhraje aktuální číslo magazínu B, ostatní, kteří odpoví správně, budou zařazeni do losování, ve kterém se budou losovat dva výherci, kteří obdrží aktuální číslo magazínu B, a pět výherců, kteří obdrží deskovou hru Člověče, neztrať se!.

0 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dnes je 8. 9. 2024
a svátek má Mariana.